Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perliczek

dziewczyny co lubicie

Polecane posty

brum dawaj śmiało , a tak wogóle to diabełek i ty piszesz do mnie ciekawski ha ha ha

bo taki jestes:P czytalalem wczesniejsze wpisy na tym topiku i stwierdzam ze nie jestes normalny! jestes chorym zboczencem! zebys puszczac sie na zdjecie obcej dziewczyny i nie wsydzic sie o tym pisac????????????????????????????????????????????????? jestes ochydny:P :P :P

A przecież biel najlepiej opisać szarością ptaka kamieniem słoneczniki w grudniu dawne erotyki bywały opisami ciała opisywały to i owo na przykład rzęsy a przecież czerwień powinno opisywać się szarością słońce deszczem maki w listopadzie usta nocą najplastyczniejszym opisem chleba jest opis głodu jest w nim wilgotny porowaty ośrodek ciepłe wnętrze słoneczniki w nocy piersi brzuch uda Kybele źródlanym przezroczystym opisem wody jest opis pragnienia popiołu pustyni wywołuje fatamorganę obłoki i drzewa wchodzą w lustro Brak głód nieobecność ciała jest opisem miłości jest erotykiem współczesnym

najpierw popraw pisownie , bo jesteś .......hm , ale to jest na tym topiku sprawą drugorzędną , a więc posłuchaj dobrej rady i spróbuj to zrozumieć , naprawdę to jest bardzo proste do zrozumienia , aczkolwiek przy myśleniu troszkę się spocisz ( tak wnioskuje z Twoich wpisów ) krytykujesz moje pisanie ze Złotą , a tym czasem piszesz że to ja mam więcej pisać , czytasz wszystko dokładnie , tak więc sorki ale ja nie cierpię kolarstwa , tak wnioskuje po tym że kręcą Ciebie moje wpisy ha ha ha , natomiast co do mojego pisania ze Złotą to i mi i jej to odpowiada więc nie bardzo kumam oco Tobie chodzi

a co na to twoja dzieczyna ze takie fora masz??? ze piszesz i ze sie spuszczasz na zdjecie obcej kobiety????? jestes chory czlowieku!!!!

i co teraz po tych wpisach poprawiło się Tobie troszk ? już Ci lepiej ? jeżeli tak to ciesze się że Tobie pomogłem !!!!!!!!!

kończmy to bo zjechaliśmy z tematu , ale rozumiem w przedszkolach w końcu już też wakacje ha ha ha