Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo mój nie lubi

Czy wasi mężowie noszą obrączki?

Polecane posty

Gość no to co mam zrobić
To co ja mam zrobić pytam się żeby mu grzecznie powiedziec czy co??/ tak się łatwo mówi. Nie chce wyjśc na upierdliwa babę co się czepia szczegółów

nie wiem ----> spoko masz stopkę :) szczerze się zdziwiłam że ktoś może znać takie piosenki :)

Ja 3 dni po ślubie oddałam obrączkę do reklamacji bo była niestarannie wykonana. Mąż powiedział, że zacznie nosić, jak moja będzie gotowa, bo inaczej bedzie to głupio wygladać:) Dziś właśnie jadę ją odebrać. Założył wyjątkowo, jak wybierał się do kumpla na wieczór kawalerski;)

Gość ropucha26
jak mozna zgubic obraczke?

Gość jak każdy inny pierścionek
zdejmujesz aby umyć ręce np. coś odwraca twoją uwagę i zapominasz....

Gość ale wychodzisz
na nakręconą histeryczkę.Też coś.....!!!!!!Jak nie zmienisz podejścia i będziesz mu mędzić o takie duperele to Ci ta obrączka jeno zostanie....:P

Gość ale wychodzisz
MY FACECI,mamy w dupie detale!Tyle Ci rzeknę

Gość ale wychodzisz
Jeszcze nie wymyślili takiej obrączki,która powstrzymałaby przed porzuceniem takiej mędzącej miągwy:P

Gość SylaL
Mój mąż nosi cały czas.Na początku zmieniał na srebrną jak szedł do pracy ,bo mu było szkoda zniszczyć.A teraz cały czas chodzi w ślubnej.Mi się ta obrączka bardzo na jego palcu podoba.Ja oczywiście też ją(obrączkę) noszę i kilka pierścionków.(nie nosiłam tylko pod koniec ciąży bo różnie z tymi polcami było a szkoda mi jej było powiększać na 2 mc a póżniej znowu zmniejszać)Mój mąż jak tylko zaczeliśmy się spotykać(może 1 mc albo 2)to już nas zaobrączkował srebrnymi.

Gość o la
Syla,ale sie kochacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko na palcach czy jeszcze gdzieś nosicie te BRĄCZKI????????????????????:PLudzie co z Wami?Od gorąca was pokręciło czy co?

Gość clari issa
odświeżam temat bo właśnie mnie zainteresował ;)

Gość gość
MLcjbXDMAd7LMKR55TXi1kBA

Gość gość
Mam tą samą kochającą żonę od 29 lat i nigdy nie mosiłem obrączki. W tym czasie wiele znajomych, zaobrączkowanych małżeństw przestało istnieć. U niektórych nawet po dwa razy.

Gość gość
Ale durny temat. Co warta taka obrączka skoro nawet jej facet nie zdejmie kiedy bzyka kochankę? :D