Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amel

Kto testuje 23.06 w DZIEŃ OJCA??

Polecane posty

to bedzie moj 27 dc, staram sie ponownie, 5 cykl... pomyślałam, ze moze to jest dobry dzień na test...:) nie spodziewam się rewelacji, ale mała iskierka nadziei się tli...ehhhhh

No ja nie testuje bo u mnie połowa 6 miesiaca, ale będe za Ciebie mocno kciuki trzymać, żeby były dwie kreseczki.

kochana jestes :) dzisiaj mnie naszło, jak zerknelam w kalemdarz

właśnie to mi przyszło do głowy:) przy okazji to bedzie 27 dc wiec cos juz owinno sie wyklarowac

ja testowałam w tamtym roku w prima aprilis - nie było to zamierzone - zreszta nikt mi nie uwierzył - tatus dopiero jak zobaczył małą na usg

heheh niezle, a w ktorym cyklu ci sie udalo? u mnie pewnie szału nie bedzie, ale taka fajna data, ze na wszelki wypadek zatestuje, bo zazwyczaj testow nie robia, ale teraz cos mnie naszło

w trzecim cyklu - tzn od stycznia staralismy sie ale akurat w tym cyklu byłam na 100% pewna ze nic z tego nie bedzie - nie staralismy sie w owulacje - a okazalo sie ze jajeczkowanie sie przesuneło i od pol roku mamy dziecko :)

ja akurat celowałam w owu...:O totez boje sie ze nic z tego :) jak sie tak celuje, to wiecie co z tego wychodzi....:) a tak z ciekawosci to owu przesunela ci sie wczesniej czy pozniej?? bo u mie chyba cos za szybko w tym cyklu byla....no, tak mi sie wydaje :) akurat dzialalismy kiedy kłuło mniew boku...to chyba troche pozno...powino sie chyba wczesniej dzialac ....

otez boje sie ze nic z tego -----> mordka mi sie pomyslił, mialo byc :(

owulacja miała byc od soboty a była wczesniej we wtorek jeszcze zła byłam, bo w sobote moj facet gdzies pojachał a ja chciałam sie starac :) dzien przed testem jeszcze piłam piwo i mowiłam do kolezanki, ze reke dam sobie uciąć ze w ciązy nie jestem - okres mi sie spozniał 1 dzien na drugi dzien zrobiłam test koło południa, nie z porannego moczu, i wyszła druga słaba kreska, zrobiłam drugi innej firmy i to samo, nastepnego dnia zrobiłam trzeci z porannego moczu i kreska juz była wyrazna

to powiem Ci ze u mnie za 1 razem bylo prawie tak samo jak u ciebie... tyle ze u mnie owu przesunela sie z 15 dc na 17....tak wiec 17-go wiedzialam juz chyba ze jest po owu wiec stwierdzilam ze nic z tego, bo juz za pozno.... tez przed terminem @ strzelilam sobie pifko i bylam swiecie przekonana ze nie ma szans bo owu przegapilismy, @ spoznial sie 1 dzien i....postanowilam zrobic test, zeby upewnic sie ze mam racje, ze nic z tego i prosze 2 krechy.....jak malowane

nie, test sie nie pomylił, okazalo sie ze jestem w ciazy :) staralismy sie 14 cykli niestety poronilam i staramy sie ponownie....

hmmm, tzn. mialam krwiak i lekarze go nie zauwazyli, dopiero jak bylo juz za pozno to sie ockneli....

żeby się udało i wszystko już było dobrze :)

Gość aleD333333333
up