Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale oka isajdo

Nie wiem co już robić...

Polecane posty

Gość ale oka isajdo

Chodzi o to, że: Jestem z chłopakiem prawie 3 lata, jak byliśmy ze sobą jakieś 1,5 roku miał być nasz pierwszy raz- MIAŁ, ale nie wyszło, bo mój chłopak jak tylko zaczął zakładać prezerwatywę to zaraz miał wytrysk... próbowaliśmy chyba z 6 razy i nic. Ok mineło parę miesięcy, zaczęłam brać tabletki, i do niczego nie doszło, więc przestałam po 2 miesiącach, no i tak zleciał czas, aż to teraz, znou próbowaliśmy wczoraj i znowu było to samo... Juz mnie to wykańcza, czuję, że oddalamy się od siebie i że ten związek nie będzie miał sensu- czy nie mam racji? Jeszcze mam mniejszą ochotę już na niego..

"bo mój chłopak jak tylko zaczął zakładać prezerwatywę to zaraz miał wytrysk..." :D:D:D:D:D Soryy, nie mogłam się powstrzymac:p

Gość ale oka isajdo
jeju

Gość ale oka isajdo
czy ktos może mi coś poradzić ?

Gość Yvette- żona Leo Benhacera
ja chodziłam 7 lat i nie było seksu.Byłam skoncetrowana na studiach, nie spieszyło mi sie, był petting, całusy, dyskoteki,ale do seksu nie ciagneło. Miałam wtedy z 18 lat.Wyobraz sobie potem obrzydzał mnie i tymbardziej sie oddaliłam,niekochałam i ostatnie 3 lata to była wegetacja.Uf az poznałam leo i jestem szczęsliwa męzatką wreszcie. Mamy mieszkanie, i staramy sie o dziecko.

Moze wstrzymaj sie z presją seksu.Pobawcie sie seksem orlnym, a na seks normalny przyjdzie czas, niech on sie sprawdzi jak wytrzymuje w oralnym, czy potrafi zapanowac i sie powstrzymac czy tez leci mu na samą mysl. Moze nie dorósł?nie dojrzał?.Moze zbyt młody jest na tot poprostu.

Gość ale oka isajdo
W seks oralny juz sie ''bawimy'' od roku prawie... ehh

Gość niech sobie zrobi
dobrze ręką tak z godzinę przed planowanym waszym stosunkiem to może wytrzyma potem i założy tą prezerwatywe i zrobi z niej użytek

no własnie

Gość ale oka isajdo
ok, ale czy to nie dziwne? :O przeciez uprawiamy ten seks oralny i jest dobrze a jak ma zalozyc ta prezerwatywe to juz lipa, a podobno jest tak ze jak sie nie uklada w sexie to zwiazek nie bd miał sensu

Gość pppppp
hmm to racja ze zwiazek sie psuje

Gość agresywna
to nie możecie odczekać pó godziny po tym jak się spuści do tej prezerwatywy (:D) a potem próbować jeszcze raz?

Gość ale oka isajdo
potem juz nie ma takiej chcicy :O to ma byc pierwszy raz a nie na hama

nasz seks tez sie nie układa a się kochamy.Oglądamy seriale, chodzimy do restauracji, jeżdzimy autem, sprawia nam przyjemnośc zakupów ....nie tylko seks. Owszem to wazne bo widze ze mój mąz zagląda na laski w necie i opieprzalam go ,no ale co mam zrobic skoro i u nas wesoło nie jest?ja tam seksu nie lubie i dlatego. Od dawna nie lubilam. Wole sex oralny i orgazm lechtaczkowy- a mąz widocznie chce seksu i stąd taka dziwnośc. No ale zeby nazwac to ze związek sie psuje to nie.Mówcie sobie czułe słowa, gesty, smsy, przytulanki i duzo rozmów. To umacnia związek skoro jemu narazie sex nie wychodzi. Powoli- moze kiedys

Gość ale oka isajdo
Dzięki Yvette :) A i co do wieku- ja mam 18 a on 20

uuuuuuuuuuuuu to jeszcze poćwiczcie.:)