Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yvette- żona Leo Benhacera

mam na puper efekt serka wiejskiego

Polecane posty

co to jest?Na wewn, częsci ud mam to samo, wklepując balsam ściskam, zjeżdzając w dół i te robi mi sie takie grudkowate cos jak serek wiejski to wygląda. Co to jest?

no nie wiem.Nie miałam nigdy.jestem szczupła raczej i kłopotów nie miałam.No ale chyba zaniedbałam sie bo skoro takie sery mi wyskakują, na brzuszku oponka nie do zbicia .Robiam kilka brzuszków, nie opychałam sie, ale oponka jest nadal.balsamy tez nie poprawiają sprawy.zI teraz ten ser...

Gość bo ja już nie wiem
czy Ty mówisz o celulicie i udajesz, że nie wiesz co to? :D

to jest celulitis czy co? bo te grudki to takie duze jak serek wiejski, a celulit to nie wiem jak wygląda.chyba takie lekko szorstka skóra jakby w krosteczkach tak? jezeli tak to ja mam i to i to, ale berdziej mi przeszkadzają te grudkki niczym serek wiejski.tragedia.Jak zacisnę pośladki to sf jak cholera

Gość witamy w klubie

Gość bo ja już nie wiem
masz celulit i tyle :D musisz sobie kupić jakiś dobry krem :P

czyli ten serek to żadna tkanka tłuszczowa tylko celulit? o rany. Na wew częsci ud i przy zaciskaniu posladków mam takie cos. Skóra ogolnie taka galaretowata na udach sie robi, a uwielbiam miniówki.Masuję, balsamuję, czasami porowerkuję. Staram sie nie opychac gównami- ale chyba wiek robi swoje.

Gość witamy w klubie
wiek ? bez przesady mam 35 lat i prawie zero cellu to kwestia przetworzonej żywności, braku ruchu i mięsa ze zwierząt karmionych jakimiś sztucznymi karmami założę się że zwierzaki z hodowli nigdy nie widziały nic poza paszami z mączki rybnej i innych odpadów przecież jeszcze 20 lat temu kobiety nie miały pojęcia o celulicie, ba ja go nie miałam gdy miałam 18 lat

ja tez go nie miałam w wieku 18 lat. No ale co Ty zajadasz ze nie masz tego sera? Fakt faktem- nie ćwiczę i brak ruchu powodu ze powstaje serek.

Gość witamy w klubie
też nie lubię cwiczyc, ale piję dużo herbaty zielonej i takich drenujących się z mniszkiem lekarskim, staram sie regularnie wmasowywac balsamy na cellu, nie zawsze mi się chce ale miniumum raz dziennie, no i lepiej nie brac tabletek antykncepcyjnych bo one też mogą powodowac cellu i rozstępy jem jaja, twarożek, gotowane i pieczone ryby, fetę, mozzarellę, mięso z indyka, nie jem wędlin, kiełbas, wieprzowiny, parówek

to podobnie jak ja. wędlinki nie duzo, tylko na kanapkę czasami. Parówki jadlam ale juz nie jem. Jogurty, serki maslanki, chleb z ziarnami ,owoce warzywa,normalne schabowe.......moze nie ma tragedii ale jak ścisne rekami udo od środka to sie dopatrzyłam.

Gość witamy w klubie
pozostaje nic innego jak czesem pocwiczyc i pomasowac się nie przejmuj się od cellu się nie umiera ;-)