Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Plantje

Piesek

Polecane posty

Go艣膰 Plantje

Zastanawiamy sie z moim narzeczonym nad kupnem szczeniaka z hodowli. Poniewaz takie stworzenie bedzie z nami przez kolejne 10 moze 12 lat chcemy podjac dobra decyzje. Rozwazalismy jaminka szorstkowlosego, ale moj partner nie chce sie na to zgodzic bo uwaza ze to taki damski piesek. Myslelismy o Jack Russel ale te pieski sa bardzo aktywne i potrzebuje duzo uwagi a my oboje pracujemy. Myslelismy o owczarku niemieckim, ale znowu jest problem z np; wakacjami aby zabrac tak duzego psa gdzies ze soba. Kolejne propozycje to byl Husky i Labrador, ale w przypadku Husky ten pies takze potrzebuje duzo ruchu. Mamy ogrod ale czytalam ze te psy codziennie musza biegac po co najmniej 20km inaczej staja sie apatyczne. Czy moglibyscie doradzic rasy psow ktore moglyby jeszcze wchodzic w gre?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 vvvvv
Jack Russell mo偶e zostawa膰 sam , z czasem si臋 przyzwyczai. Ale rzeczywi艣cie, szczeni臋ta tej rasy s膮 szalone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Plantje
Czytalam, ze te psy (Jack Russel) sa to psy z ADHD. Jak zostaja same w domu i sie nudza to zaczynaja niszczyc rzeczy

Udost臋pnij ten post

moze beagle? a labrador czemu nie?ja mam goldena 10lAT I daje rade;) z wakaxjami to faktycznie problem.moze kup sobie yorka bedziesz mogla chowac go do torebki:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Plantje
hahahahaha...z tym yorkiem to pewnie moj facet bedzie zrzedzil, ze to tez taki damski piesek. Moze wlasnie labrador

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vvvvv
Labradory te偶 s膮 fajne, ale musisz si臋 przygotowa膰 na to, ze niezale偶nie od rasy ma艂e psy gryz膮 co popadnie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja ci powiem tak...
z labradorem czy goldenkiem ten sam problem - wyjazdow sznaucerek, ale sredni - nie jest tak chalasliwy jak maly, ani tak duzy jak brodacz :)

Udost臋pnij ten post

* halasliwy :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolezka
A ja bym wam zaproponowa艂 buldoga francuskiego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Plantje
Ja zawsze wychowywalam sie z jamnikami szorstkowlosymi odkad bylam mala. Ale moj facet nigdy sie nie zgodzi na jamnika:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haha111
a ja polecam ci rase buldog francuski s膮 艣wietne sama ma jednego i za nic w 艣wiecie bym go nie odda艂a nikomu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdsg
ja mam jamnika smieszny piesek :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haha111
ma艂o szczeka , nie potrzebuje duzo spaceru a jeszcze lepiej jak masz ogr贸d to go wypuszczasz i sam sobie chodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bier
terriery s膮 fajne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haha111
ale terierry s膮 wredne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 coz powiem cize od czasu
jak mam psa ( 7 lat) nie moge jezdzic na wakacje z mezem, a prawde mowiac nawet sama, bo nie ma co zrobic z psem, nie wierz w psie hotele, pies nie wie,ze to hotel, a nie,ze go oddano i rozpacza. Psa mozna miec wtedy, jesli w domu moieszka wiele ludzi i pies nie zastaje sam. Takze na dlugie godziny w ciagu dnia - to nie humanitarne.

Udost臋pnij ten post

to kupcie sobie amstafa - ja mam i jest boski:) a na pewno nie jest ani damskim ani bardzo duzym psem...

Udost臋pnij ten post

teriery maja instynkt mysliwego, ogrodka bys nie miala, tarzanie sie w odchodach gwarantowane, no i kosci w okolicy zebrane co do sztuki :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haha111
tak to fakt jak jest ciep艂o to swojego pieska zostawiam w ogrodzie tam ma wszystkie rzeczy wiec mu sie nie nudzi ale za to zim膮 jestem zawsze zmuszona prosi膰 mam臋 zeby go przychodzi艂ai wypuszcza艂a

Udost臋pnij ten post