Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sju

Czy są tu niedoszli samobójcy?

Polecane posty

Gość sju
to znaczy, że żałujesz, że żyjesz???

Gość czy ktoś tu jeszcze zagląda
Każdego dnia żaluję że sie urodziłam,każdy to udręka..

Gość sju
lady love a dlaczego?

Gość mrau.
jestem;p

zrobiłabym to znowu ale żal mi bliskich ale kiedyś nie wytrzymam

Gość zapytam ciebie
niedoszli znaczy odratowani czy tacy ktorzy sie ostatecznie nie zdecydowali?

co mam zrobić -zmienię sobie życie na lepsze?zmienię pracę na zajebistą?stanę się zdrowa?

Gość sju
czy ktos tu.....każdego dnia??? Ja kilka lat temu uzmysłowiłam sobie, że nie ma sensu mój byt na tej ziemi. I czuje, że zbliża się to o czym czasami myślałam. Jednak boję się:(

dobrze z tego wzgledu ze gdy poczulam ten ogromny strach i ta ciemnosc wokol mnie dziwne odglosy itp itd to modlilam sie zeby szybko wrocic "na ziemie" Wiadomo uraz na psychice zostal mi i zostanie do konca zycia, ale staram sie zyc w miare optymistycznie i to mi pomaga :)

Kiedy próbowałam się zabić to robiłam to naprawdę nie na niby niestety z marnym skutkiem

Gość megabalon
zacznij od brania tabletek antydepresyjnych - przynajmniej zmienisz swoj nastroj

Gość i ja też jestem
mnie odratowali....niewiem po co....

muszę was pożegnać i wrócić do mej marnej egzystencji

tez kiedys patrzalam na swait tak jak wy, widzialam tylko same zle strony ale moze zajzelibyscie troche glebiej? napewno zauwazylibyscie tez dobre, kolorowe strone tego swiata

Gość mrau.
o matko nigdy nie bierz tabsow sa okropne, a jak sie je przestaje brac depresja wraca, beznadzieja, psycholog lepszy.

Gość megabalon
jak mozna sie zabic z marnym skutkiem? wiekszosc niedoszlych samobojcow to osoby ktore chca zostac odratowane i w ten sposob zaalarmowac swoj "depresyjny" stan osobom bliskim -fakt

Gość sju
niedoszli czyli odratowani. Lady....robiłam ale myślę, że nie każdemu można pomóc. Moje życie jako dziecko już było okropne i tak się ciągnie. Dzisiaj kolejny raz uśiwadomiłam sobie jak jestem beznadziejna i jak psuje życie innym. Nie chcę ich gnębic i mam dwa wyjścia. Albo się sama unicestwic albo pozwolic na to innym. To drugie sprawi, że będę jeszcze cierpiała a pierwsze??? No właśnie. A jak się nie uda?

Gość mrau.
ja wlasnie chcialam swoim niby samobojstwem zaalarmowac bliskim, ze mi zle. z dobrym skutkiem bo teraz jestem szczesliwa;p jak ktos sie chce naprawde zabic to wybiera sposob z ktorego sie nie da odratowac.

sju a Ty myslisz ze jaki ja mialam powod zeby sie zabic? ten sam co ty ... nie chcialabys pozniej widziec moich zaplakanych rodzicow ktorzy placzem mowili do mnie ze chcialam ich pozbawic dziecka pytali dlaczego itd im bylo wtedy naprawde ciezko a jak jak cholera zalowalam tego co chcialam zrobic

nie znam Twojej sytuacji, ale nigdy nie jest za pozno zeby ponaprawiac swoje bledy, jestes przygnebiona zyjesz w ciagles depresji ktora powoli Cie wykancza, tak nie moze byc! Napewno jestes w czyms dobra, pokaz innym ze potrafisz!

Gość mrau.
i ja bym jeszcze dopowiedziala unikaj psychiatrow

Gość sju
mrau....masz rację . Dlatego właśnie nie wiem. Mam wątpliwoci. teraz jestem w totalnym dołku i zdaza mi się to coraz częściej. swiat jest coraz bardziej mroczny i z jednej strony boję się że sięgnę po najgorsze rozwiązanie bo co by nie mówic nie chę aby po śmierci mojej ludzie płakali czy przeklinali mnie, że ich skrzywdziłam. Pomyślałam sobie , że wyjdę z domu i może coś mi się przytrafi....wtedy nikt mi niezarzuci że żle zrobiłam. Głupie rozważania:(

Gość mrau.
a wiesz, moze bys chciala pojsc do psychologa? tak chociaz sprobowala? moze by ci sie spodobalo? mi sie spodobalo;p

a ja jestem za tym zebys wybrala sie do psychologa... wiem ze pewnie sama nie pojdziesz albo wogole nie bedziesz chciala, ale psycholog to naprawde dbry czlowiek ktory moze Ci pomoc chociazby zwykla rozmowa... Pamietam ze psychologowie znaja mnostwo takich jak Ty i naprawde znaja sie na rzeczy

Gość mrau.
albo wejdz na skype'a i mi sie wyzal, tez dobry pomysl xD

Gość sju
sęk w tym że nie jestem dobra w niczym. Całe życie karmiłam siebie złudzeniami. Jestem fajna baka itd. I co z tego. Jestem zaborcza i nie potrafię tego zmienic. Nienawdzę samej siebie a wiem że inni tez mnie nie rozumieją. Jak można życ wsród ludzi jesli nikt cie nierozumie. Nie widzi w tobie nic wartościowego. zYJE Z TOBĄ BO JUŻ TAK SIĘ STAŁO. kOSZMAR JAKIS