Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sju

Czy są tu niedoszli samobójcy?

Polecane posty

Gość gość
Posłuchajcie muzyki SDM. To dla Was.

Gość gość
Życie jest przereklamowane!

Gość nikt ważny 2
jest tu ktoś ? ma ktoś pomysł jak się zabić szybko i skutecznie :)

Gość Orchidea123456789
Mój chłopak kiedyś powiedział, że jeśli miałby się zabić to by się powiesił bo to szybka i pewna śmierć. Zrobił to - skutecznie.

Gość gość
Chcieli popełnić samobójstwo i co z tego? . Wezmą człowieka do zakładu psychiatrycznego , będą cię szpikować lekami , a jak nawet wyjdzie , jak wyjdzie, to pewnie będzie miał te same problemy Z, człowiek musi się sam ogarnąć , tyłko pytanie czy umie .

Gość gość
Świetny temat żeście wyciągnęli, nie ma co. Nudy na forum, to dołożyli deprechę i samobójców. Żyg.

Gość gość
W sobotę byłam na pogrzebie takiego samobójcy. Młody chłopak po prostu położył się na torach i czekał na pociąg. I doczekał się. Matka dopiero na drugi dzień się dowiedziała co się stało. Nigdy nie zapomnę jej widoku na pogrzebie i krzyku nad grobem...ja pójdę. Zanim to zrobicie pomyślcie o tych, których zostawicie.

Gość Orchidea123456789
Ja nie muszę myśleć, bo sama to czuje i jakoś to do mnie nie przemawia. Jeśli bliskie mi osoby nie rozumieją co czuje w danym momencie to dlaczego mam się przejmować co oni będą czuli.

Gość samobojczyni01
temat nadal aktualny? ;') niestety dwa razy mi się nie udało, i dalej żyję.. pozdrawiam ze szpitala. c';

Gość gość
Znałem jednego samobójcę. Nie miał wcale problemów. Często mówił o samobójstwie, ale nigdy nie traktowałem tego poważnie. Niestety zabił się w wieku 22 lat. Pytanie dlaczego, dręczy mnie od jego śmierci.

Gość gość
jestem powolnota, guzdrala, i wszystko co najgorsze. Mam na koncie kilka prob i lata, lata planow jak to skutecznie zrobić - od 2004 roku planuje proboje i nic nie wychodzi. Ostatnio pomylily mi się tabletki, no pomylily mi się, i to pomylily mi się te wlasciwe z tymi na rozwolnienie, miało być pięknie, leze se już na tapczaniku, a tu zamiast unicestwienia problem, bo az mnie uniosło, taki był wyrzut przez te tabletki na rozwolnienie, no i nabrudzone wkolo, bo to cale pudełeczko tych tabletek poszlo, jak tu umierać w tym brudzie i smrodzie, pech nieszczęście tylko mnie to spotyka

Gość Dpq8885
Tak.. Jestem

Gość gość
Moja odp.na pytanie. Sa....tych prob bylo kilka i pewnie jak nic sie nie zmieni w moim zyciu to bedzie kolejna. Pomimo tego ze staram sie jak moge,ale nie daje juz rady ehhhh.