Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammmmciaa0864

jakiej firmy polecacie pieluchy 0d 2 kg

Polecane posty

Gość mammmmciaa0864

jakiej firmy polecacie pieluszki dla noworodków i jakie sie opłaca?

Gość pierdzimąka
Z moich szczegółowych wyliczeń najtaniej wychodzą pieluchy ze sklepu LIDL, tudzież inne marki ale po promocji.

dla takiego maluszka to chyba jednak pampers najlepsze,ale uwazam ze piluszki z rossmana(TE BEZ CERATKI) tez sa rewelacyjne i nie drogie.

Gość mama smoka
Generalnie dla takiego malucha polecam pieluszki które przepuszczają powietrze i tu się zgodzę, ze z Lidla wychodzą dość tanio, twierdze, że są bardzo dobre. W miarę jak dziecko bedzie juz starsze i bedziesz wiedziała, kiedy mniej więcej zrobi kupkę to możesz na tą kupkę zakładać takie z ceraty (są jeszcze tańsze). Ja tak robiłam, te ceratowe zakładałam na krótko wlaśnie na kupę, albo jak np. za godzinke miałam ją wieczorem kąpać, a musiałam wcześniej przewinąć i nie opłacało sie zakładać tej drozszej pieluchy. Miałam pod ręką pieluszki i lepsze i gorsze, tak wychodzi taniej.

Gość mama smoka
PS. Pampersy wcale nie są takie rewelacyjne, moja córka dostała od nich uczulenia. Szkoda kasy, zwłaszcza, że taki noworodek co chwilke robi kupe :)

mysle ze jednak pampersy sa bardzo dobrej jakosci i przepuszczaja super powietrze i wcale nie wychodza tak drogo bo 100 zl na miesiac nie wydaje mi sie duza kwota a to ze niektore dzieci sie uczulaja to zaden argument poniewaz od kazdych pieluszek mozna sie uczulic wiec najlepiej jak zrobisz autorko to sama zdecyduj i zobacz ktore wam najbardziej odpowiadaja

Gość Też wydaje mi się że nazywać
Początkowo używaliśmy pamperów 2-5 i później 3-6. Później przerzuciliśmy się na Huggiesy, a teraz, gdy syneczek używa "czwórek" używamy na zmianę Pampersów i Huggiesów i polecam te pieluszki, synek nigdy nie miał żadnych odparzeń i problemów.

Gość synek używa pampersów
od początku. Próbowaliśmy innych, ale niestety go uczulały. Najbardziej "Dada" z "Biedronki".

Gość uppuppupp
mówicie żeby wybierąc pieluch bez ceraty a jak to sprawdzić czy mają?

Gość mama smoka
przeważnie pisze na opakowaniu te bez ceraty są na rzepy. Te ceratowe są przyklejane na taśmy