Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w ciemnym lesie

jutro obrona a ja sie boooooooje!

Polecane posty

pocieszcie mnie :) jak bylo u was na obronie? ja sie bronie tylko w 3 osoby, wiec nie robimy zadnych prezentów, tylko same kwiaty dla kazdego czlonka komisji. potem odbior dyplomiku i oto stane sie wyksztalconym bzrobotnym :d

Gość dfser
nie martw sie jak sie obronisz to w nagrode bedziesz mogla mi obciagnac z polykiem. JEsi ci sie nie uda to nie bedzie nagrody :)

Gość ironia losuu
bronilam rok temu. Stres wielki ale wszystko ok bo inaczej być nie może. Na drugi dzień po obronie zerwal ze mną facet, dobrze, że nie w tym dniu ( w dniu obrony mi gratulowal) :D

Gość
u mnie było ok - oczywiście że pytali no ale w końcu sama pisałam pracę więc znałam treść :) będzie dobrze

a pytali tylko z pracy? tzn. jak sie dobrze zna swoja prace to sie odpowie na pytanie? czy moga cos wymyslicspozapracy, tzn. niby temat pracy, ale jakies cosgdzies zinnej ksiazki np. wiecie o co chodzi :D

Gość ironia losuu
U mnie ty bylo jedno pytanie z pracy zadane przez promotora :) i trzy pytania wylosowane z czterdziestu pytań ogólnych. Wszystko będzie ok. Komisja przeważnie jest nastawiona pozytywnie i wlaściwie to tylko formalność :)

Gość
pytali również ze współczesnych zagadnień dot. gospodarki samorządowej ale byli pozytywnie nastawieni więc jakoś poszło :)

no to mnie pocieszyłas hhee. nie mialaw wczesniej zadnych pytan, a ogolna dziedzina jest tak szeroka ze ja sie chyba zalamie, no ale promotor cos mowil zeby dobrz znac prace wiec licze na to ze beda tylko z pracy;P

oby oby :D poza tym tak sie troche zastanawiam czy nie zrobilismy glupstwa ze nie kupilismy zadnego prezentu tylko samekwiatki. ale stwierdzilismy ze 3 osoby to nie bedziemy przeginac hehhehe aha- a jak robiliscie z kwestia poczestunku dla komisji?? bo szczerze mowiac to kwiatami zajmuj sie inna osoba i ja juz nawet nie pytalam czy przewidziala tez poczestunek:/

Wszystko fajnie tylko że na dyplom to sie czeka jakieś 2-3 miesiace... A poza tym to u mnie na samej obronie to był luzik :D Ale na egzaminie dyplomowym to rzeź niewiniątek :o Bo jednka z materiału z 6 lat studiów to można pytać i pytać i pytać....

Gość ja mam w piatek
caly czas mialm luz, dzis sie zestesowalam, bo kumpela mial miec obrone dzis, wczoraj kupila kwiaty, bla bla, a o 17. zadzwonil do niej promor, powiedzial, ze zostal zmieniony recenzent, ktory powiedzial, ze w bibliografi nie ma kilku istotnych wg niego ksiazek i ma prace uzupelnic. Wyobrazacie to sobie? Jak mozna dzien przed zmienic recenzenta? Szok, teraz ja zaczelam sie bac, az strach dzwonic do promotora i zapytac czy nic sie nie zmienilo.

Gość ironia losuu
Trzy czwarte sukcesu to dobry promotor. Ja mialam szczęscie, że promotorom zależalo na tym, aby nam jak najlepiej poszlo :)

Gość hdergtrvg
hmm a co to jest obrona

martyna 73 - dokładnie :D nasz jeden pan profesor tak nam tłumaczył przed wejśceim na obronę "wejdziecie tam i albo przez 5 minut będziecie odpowiadać na pytania albo przez te 5 minut będziecie się czuli jak debile a potem będziecie juz mgr inż." :p