Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Norma Jeane

Prezent z okazji kupna nowego samochodu...

Polecane posty

Hej... Chiałabym przyjacielowi sprawić jakiś upominek z okazji tego, że będzie miał nowy samochód... coś miłego co może mu się przydać w użytkowaniu... może brelok? macie jakieś inne pomysły?

Gość jeszcze nowszy samochód mu kup

Gość bez przesady ale
medalik ze Św Krzysztofem ? bajeranckie pokrowce na siedzenia, zapach do samochodu, kamizelkę odblaskową , pokrowiec na kierownicę z różowym futerkiem, kompakt do powieszenia na lusterku, ozdobną gałkę na dźwignię zmiany biegów pomysłów jest mnóstwo, im bardziej odjechane tym fajniejsze

Gość bez przesady ale
aaaa i zapomniałam o najfajniejszych: piesek z kiwającą głową, albo wielka pluszowa kostka do gry, też do umieszczenia na lusterku wstecznym

Gość bez przesady ale
albo najlepiej wszystkie propozycje naraz....na pewno facet będzie zaskoczony

Gość bez przesady ale
o i jeszcze mu możesz kupic takie skórkowe rękawiczki rajdowe z wycięciami, np z seks szopy :-)

Gość boże ludzie nie przesadzajcie
prezent z okazji kupna nowego samochodu :O...to może kup mu prezent za każdym razem gdy zrobi nową kupę :O:O:O

eeeee nie znasz sie, okazji do dawania czegos i sprawiania komus przyjemnosci chocby z samego faktu pamieci o danej osobie nigdy za wiele. szkoda mi Twoich przyjaciol :p

Gość bez przesady ale
liczy się dobra zabawa to fajnie że ktoś potrafi się cieszyc

Gość Yvette- żona Leo Benhacera
dlaczego z różowego futerka? ja obstaję za białym liskiem- rózowy jest Dody i Sylwiuni z Rozmów w Toku.

Gość gość
Ludzie nawet nie wiedzą jak prosto i szybko można teraz mieć prawo jazdy, wystarczy wejść na clubcard.com.pl i cieszyć się niską ceną upragnionego dokumentu. Wersje kolekcjonerskie są całkowicie legalne w posiadaniu.

Gość gość
Dla tych co nadal szukają, podpowiem ze dobrym prezentem (i niezwykle praktycznym są pokrowce do auta). Ja sama dostałam jestem niezwykle z tego powodu zadowolona, polecam wszystkim pokrowce od www.pokrowce.net bardzo wytrzymałe i dobrze się prezentują :)

Gość gość
ja nadal poszukuje odpowiednich an miarę moich oszczędności ;/

Gość gość
Ja również uważam, ze pokrowce od www.pokrowce.net były by najlepszym prezentem :)

Gość gość
http://www.pokrowce.net/ - polecam, z cała pewnością przyda się jeśli kupujecie nowe/używane auto. Samochód zawsze służy znacznie lepiej, jak ma dobrze zabezpieczone siedzenia. :)