Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość logiczne

miesnie

Polecane posty

Gość logiczne

powiedzcie mi - od czego tworza sie miesnie? jestem kobieta i mam okropne bicepsy! :-O czego nie powinno sie jesc, by ich nie bylo?! nie cwiczemiesni, a mam potezne! jak sie ich pozbyc? to jest totalnie antykobiece! :-(

Gość Yvette- żona Leo Benhacera
dużo dzwigasz, duzo jesz lodów, czekolady, duzo nosisz siatek, podnosisz dzieci, przenosisz meble..rok po roku i juz masz mięsnie. Pomijam to ze moze ćwiczysz na siłowni i jest siła? moze duzo mięsa jesz?

Gość logiczne
nie cwicze na silowni! na lody pozwalam sobie przecietnie raz na 2 tygodnie, slodyczami tez sie nie objadam... myslisz, ze to od noszenia siatek z zakupami? mam dziecko, czasem je podnosze, ale niezbyt czesto, bo dosc duzy juz jest no i przyznaje - jestem miesozerna :-O bo lubie, ale jestem w stanie zrezygnowac z miecha, jesli tylko bede miala pewnosc, ze to pomoze!

Gość logiczne
jeszcze ktos wyrazi swoje zdanie?

z lodów (węglowodanów) robi się tłuszcz a nie mięśnie mięśnie z białka są - pewnie masz dietę wysokobiałkową - dużo mięcha, nabiału

Gość Yvette- żona Leo Benhacera
a moze to tłuszcz nie mięśnie? masz tak ładnie jak Rusin wyrzeżbione czy raczej jednolicie"ulane"? Moja mama tez ma ulane jest silna, i dzwiga wszystko bo ma tej siły,ale niestety siłę ma od lodów nie od mięsa. Więc nie wiem jak jest u ciebie.

Gość logiczne
noszę na raz 20 kg kartofli z marketu do domu pieszo, bo mąż mi każe oszczedzać na biletach a dużo je

Gość logiczne
podszywacze nigdy nie przestana mnie zadziwiac! kurcze, to jest tak, ze ja ogolnie jestem "miesista" ;-) tzn. mam dosyc widoczne miesnie, ale cale cialo wyglada ok, tylko te bicepsy sa dla mnie masakra!

Gość logiczne
no i te bicepsy bylyby nawet ladne, gdybym byla facetem nie sa byle jakie, sa ladnie uformowane :-O ale nie chce ich!!!

Gość logiczne
up