Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewierna88

JA CHCę BYć TAKI JAK ON.....

Polecane posty

Gość niewierna88

Powiedzcie Mi Chlopy dlaczego moj tak bardzo jest ciekawy zycia z moim poprzednim partnerem nie raz sobie lezymy a on wypala mi z tekstem " no to co jeszcze ci robil , gdzie to robiliscie??" i nie wkurza sie tak bardzo jak o tym mowię tylko usmiecha sie troche podstepnie .. pare razy zauwazylam ze probuje sie upodobnic do mojego bylego z ktorym bylam 5 lat ale mnie zostawil a z obecnym jestem dopiero rok .. nie wiem przeciez dobrze wie ze go kocham a jeszcze takie ma dziwane zagrania ;) jak Wy byscie to rozpatrzyli ??:)

Powiedz mu, że jak się tak będzie zachowywał, to nie ma szans, żebyś z nim wytrzymała z nim aż 5 lat... :P

Gość niewierna88
ale w sumie nie przeszakdza mi to ze tak sobie czasem wypali o tym ale dziwne to jest ja chyba nie chcialabym za duzo wiedziec o zyciu erotycznym jego z byłą partnerką :D

powiedz mu że nie masz miłych wspomnień z poprzednim i nie chcesz o tym rozmawiać bo był beznadziejny i nie ma porównania z toba .Podbudujesz go inaczej to gwarantuje że u niego buduje sie blokada do ciebie.Nigdy nie rozmawiaj z facetami z ktorymi jesteś w związkach o swojej przeszłości,bo potem oni to wykorzystaja przeciwko tobie

Gość niewierna88
ja mu tak mowie wlasnie ale on czesto nalega zebym mu opowiedziala .... ja mu mowie ze jest jedyny wyjatkowy milion razy lepszy od tamtego .. moze on poprostu sadzi ze tamten po 5 latach juz całą kamasutre przetestował :D a to nawet nie prawda bo przez te 5 lat kochalam sie mniej razy niz bedac z pawlem rok :D:D:D

Jak Cię tak gnębi tymi pytaniami, to powiedz mi tak "wiesz, następnemu facetowi nic nie powiem o moich byłych, bo nie chcę, by mnie tym zadręczał. Dla mnie liczy się teraźniejszość i przyszłość, a nie przeszłość"... :)

Gość niewierna88
jak sie podniecam to mi sie usikuje:)

Gość Anula21
casanova swietny tekst :)

Gość Anula21
WEZME CI DO PYSKA ,CHCESZ?:-D

Gość oj znany
lubię, takie ciekawe przypadki jak opisałaś