Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewierna88

ANAL

Polecane posty

Gość niewierna88

DLACZEGO FACECI Są NAPALENI NA SEX ANALNY ? CO WAS TAK W TYM WSZYSTKIM KRECI ?;)

Gość daro24
niewierna myślę że , przynajmniej mnie bo nie wiem jak innych ale napewno ciasna dziurka no i widok wypiętego tyłeczka , możliwość w każdej chwili oblania pupki spermą , ale to jest moje zdanie

Gość tez pytam

Gość SPAJDERMEN
zapach koopy o poranku? (nie wiem, tak strzelam, mnie to nie rajcuje)

Gość daro24
żona tak masz racje ale anal jest ciaśniejszy

Gość niewierna88
no dokladnie na pupe moze sie napatrzec w czasie normalnego stosunku tylko ze od tylu i spuscic na rowik tez wiec nie wiem ... :D:D faceci sa naprawde mocno wykolejeni :D:D :P

Gość niewierna88
ale to boli tak czy tak!!!!! a nie wiem jak trzeba miec rozjechaną szparkę zeby juz facetowi ladowanie w nią nie sprawialo przyjemnosci..........

Gość daro24
niewierna piszesz wykolejeni a sama robisz laskę do końca ?

Gość daro24
no tak ale to jest inaczej tego nie da się tak poprostu wytłumaczyć to trzeba zademonstrować , piszesz boli , tylko na początku

Gość niewierna88
nie robie do konca ;)

Gość niewierna88
nie tylko na poczatku wiesz! zdarzylo mi sie raz i pozniej pare dni chodzilam obolała i załatwic sie az boli ;/

Gość bo podnieca nas brudny seks

Gość niewierna88
od klucza:D:D:D:D

Gość daro24
niewierna a spróbuj kiedyś zrobić laskę do końca zobaczysz jakie to przyjemne i zobaczysz minę swojego mena , wtedy zobaczysz to jest zupełnie coś innego , żono zostaje jeszcze ucho ha ha ha

Gość niewierna88
o dokladnie daro moze sprobujesz? albo wsadz sobie paluszka w analeczkę i zobacz jakie to przyjemnie :D ...... Moja kolezanka wsadzila ostatnio swojemu menowi palca w pupe to juz wie co kobieta przechodzi :D i juz przestał nalegać:D

Gość anoooo......problem
ciekawe co potem z tym dupskiem rozjechanym bedzie- hemoroidy?? wee to tez podobno nie za fajne

Gość daro24
ale żeszcie na mnie teraz wsiadły , ok babeczki posłuchajcie nie mogę spróbować tego bo mnie to akurat nie rajcuje gdyby mnie któś smyrał penisem po tyłku albo załadował , ja tylko napisałem żę mnie to kręci ale to nie znaczy żę robimy to co dzień , nie robimy to jak mamy oboje ochotę a nie dlatego ż eja chcę to wszystko jest poprzedzone długimi pieszczotami tak żeby moja księżniczka się rozlużniła na maxa i wtedy jest naprawdę super , tak jest ze wszystkim jedna lubi orala , druga nie

Wiekszość kobiet anal też nie rajcuje ale robią to dlatego że ich facet tego chce :O...żeby nie poszedł do innej która chętnie wypnie dupala To dopiero żałosne poświęcenie :P

Gość niewierna88
zona dokladnie tak jest facet sie uprze ty powiesz NIE to huk wie jak bardzo obrazony wyjdzie rano z domu "do pracy" :D:D

Gość niewierna88
facet ma za cimny rów :D:D cinzko trafić by było hihi :D

Gość niewierna88
dobra zejdzmy juz z dareczka bo jeszcze pojdzie na GJUśKE :D:D powiedzmy ze kto lubi anale niech sie anuluje a kto nie lubi to ...reszta sexów:D