Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka migotka

JAkie znacie sentencje znanych ludzi?

Polecane posty

Gość malutka migotka

Jesteś wszystkim, każdą istotą, każdą emocją, każdą sytuacją. Jesteś jednością. Jesteś nieskończonością. Jesteś miłością/światłem, światłem/miłością. Jesteś To jest Prawo Jedynego. Ra

Niech ten, który szuka, nie ustaje w poszukiwaniu aż znajdzie. I gdy znajdzie, zadrży, a jeśli zadrży, będzie się dziwił i będzie panował nad Pełnią. Jezus

JeśliChceszOsiągnąćToCzegoNigdyNieMiałeś MusiszRobićToCzegoNigdyNieRobiłeś." Dominick Coniguliaro (...)Jestem sama Jestem sama, a wiec moge byc wszystkim Jestem wszystkim, a wiec moge byc niczym Egzystencja bez esencji Esencja bez egzystencji Wolnosc. A. Swirszczynska

Powód, dla którego musisz kochać Siebie, jest taki, że nie sposób czuć się dobrze, nie kochając jednocześnie Siebie. Kiedy się czujesz źle ze sobą, blokujesz całą miłość i wszystko co dobre, co Wszechświat ma dla Ciebie. Kiedy Ty sam stanowisz źródło negatywnych uczuć, to znajdujesz się na częstotliwości przyciągającej więcej ludzi, sytuacji i okoliczności, które będą tylko podsycały w Tobie te uczucia. Sekret - Rhonda Byrne