Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co i jak

Czy podwyższona temperatura i ból sutków to objawy ciąży?

Polecane posty

Gość nie wiem co i jak

Po ok. 2 tygodniach od seksu?

Jeżeli od owulacji mamy 18 wysokich temperatur to prawdopodoba jest ciąża. Przed @ zawsze spada. Napisz który dzien cyklu

pomocy!!!!!!!!! probuje zajsc w ciaze od jakiegos czasu i nic....a tym razem wydaje mi sie dosc oczywiste ze w niej jestem. mam non stop stan podgoraczkowy ok 37.1, sutki mi sie powiekrzyly i ich obwódki są fioletowe,jestem ospała no i jem poprostu masakryczne ilości a nawet jak nie jestem głodna to mi jezdzi w brzuszku a co najgorsze kompletnie nie mam ochoty na sex.... co o tym myslicie ,boje sie robic test zeby narazie nie zapeszyc...

Gość sciema namaxa
kochana, wczesniej czy pozniej musisz sie dowiedziec co i jak...:O skoro wolisz pozniej, to twoja sprawa!!

jedzenie ogromnych ilosci nie jest oznaką ciąży. Sutki i inne tekai tez nie podstawowym objawem ciąży jest brak @ a dopiero potem testy lekarz i ewentualne jej potwierdzenie. Nie ma sie objawow z dnia na dzien :( męczą mnie juz takie tematy. Przeciez my nie jestesmy lekarzami to co wam mamy napisac to co chcecie uslyszec - TAK WSZYSTKIE JESTESCIE W CIĄŻY - :( dziewczyny ja wiem ze wy chcecie i to bardzo ale z takim podejsciem z doszukiwaniem sie objawow w śluzie czy sutkach itd to na dobre wam to nie wyjdzie, moze i jestem zlosliwa ale wiem z doswiadczenia dlatego przestancie tak panicznie o niej myslec a sama przyjdzie .