Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

pytanie o przesylke allegro

Polecane posty

zamowilam cos na koncu maja, dzisiaj wysylam maila do sprzedajacego, bo paczki jeszcze nie dostalam, a babka mi odpisuje,ze zostalo wyslane prawie 2 tyg temu, dala mi tez numer nadania. i ja mam isc z tym na poczte i sie dopytywac o przesylke czy ona powinna gdzies zglosic reklamacje? jak to z tym jest?

Gość zapytaj w kurii biskupiej

strajk poczty :( ja czekałam ok 1.5 tyg zadz. na swoją pocztę czy już dotarła do nich

ee listonosz juz chodzil, jakby cos bylo to by przyniosl :O ja pierdziele 2 tygodnie czekam! to juz golebie pocztowe sa szybsze 😡

Ona powinna zgłosić reklamację, bo ona wysyłała i zapewne ubezpieczała paczkę. Możesz oczywiście isc na pocztę i się dopytać bo czasem mają po prostu bałagan. Ja miałam taka sytuację rok temu gdy zamówiłam płytę, na szczeście facet sprzedający był miły kontaktowy i oboje mieliśmy do siebie zaufanie. okazało się ze płytę prawdopodobnie ktoś ukradł i po dwóch tygodniach stałego kontaktu mailowego facet przysłał mi drugą bez żadnego problemu, napisał tez abym się nie martwiła i nie miała dyskomfortu bo paczka była ubezpieczona i niewiele stracił. Domagaj się więc załatwienia tej sprawy przez te kobiete.

Gość ubezpieczala paczke
taaa jasne bo kazdy sprzedawca na allegro to frajer ktory ci za free ubezpieczy paczke :O

Do "ubezpieczala paczke " taa jasne ........właśnie tak było, sprzedający był Super Sprzedawcą i widocznie był uczciwy, czasami się na takich jeszcze natrafia!

Gość bla blaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ginorossi -> a to do mnie? tak :) ta Góra

Gość jusspy - w wiekszosci przypadk
Jest tak ze koszt przesylki pokrywa kupujacy, a wiec tak: chcesz miec list - przelewasz kase na list; chcesz miec paczke przelewasz na paczke; chcesz miec priorytet - przelewasz na priorytet; chcesz - ubezpieczyc - przelewasz na ubezpieczenie. Mozesz mieć wszystko - za opłata. Dlaczego sprzedajacy ma dokladac do interesu? Uczciwosc nie ma tu nic do rzeczy.