Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julka19

Mieszane uczucia.....

Polecane posty

Pisze ponieważ nie wiem co mam zrobić……. Zerwaliśmy z chłopakiem z którym byłam 3 lata…. Głównie poszło o brak zaufania i moje kłamstwa wobec niego….. to co przeczytacie będzie szokujące ale taka jest prawda…. Wiec tak zawsze nam się dobrze układało było super itp. Po jakimś czasie zaczęło brakować w naszym związku zaufania ja kontrolowałam jego a on Mnie….. Będąc z Mariuszem robiłam sporo głupich rzeczy (ale go nie zdradziłam podkreślam)…. On zawsze był Mi wierny itp. Po rozmowie z nim obiecałam ze się zmienię i on będzie dla Mnie najważniejszy i każdą nową znajomość z Facetem będę umiała szybko skończyć i tak tez się stało z mojej strony jeśli jakiś facet Mnie podrywał lub kokietował odtrącałam to wszystko bo wiedziałam ze mogę stracić Mariusza….. Nie uwierzycie ale po jakimś czasie Mariusz zaczął podrywać inne dziewczyny!!!! umiał patrzeć Mi w oczy mówiąc że Mnie kocha a kokietował inne laski mówił jakie są super itp. Skarżył się im na Mnie mówiąc jaka jestem kapryśna itp….. nawet był w stanie im mówić ze Mnie nie Kocha….. W Lipcu jedziemy razem za granice do pracy na 3 miesiące tylko On i Ja, nie umiem sobie wyobrazić życia tam z nim ponieważ nie jestem w stanie zapomnieć tego co zrobił….. Uważam ze on się teraz nie stara i ma to wszystko gdzieś bo czuje się zbyt pewny i myśli że tam się wszystko ułoży. Kocham go bardzo ale nie jestem w stanie Mu tego wybaczyć, Jak Sobie poradzić z takim uczuciem i o Nim raz na zawsze zapomnieć ?????????????????????????

Gość amorphis
dorosnijcie wpierw a potem bawcie sie w zwazki...