Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rajdowiec_ona

Jakie kosmetyki do stóp ?

Polecane posty

Jakie kosmetyki polecacie do pielęgnacji stóp ? Chodzi mi o peelingi, kremy, dezodoranty, preparaty z drogerii i apteki . Wszystko co uzywacie do ich pielęgnacji Pozdrawiam

Gość egenka
słyszałam o parafinie, kupuje sie w aptece i samemu robi zabieg albo u kosmetyczki, jak ktos robił to niech napisze cos wiecej

Gość egenka
ja uzywam pilingu do stóp, często je moczę w wodzie z dodatkiem olejku do kąpieli i mydła, a takze taki piling waniliowo-cukrowy do ciała-sa po nim głaciutkie.

Gość egenka
piling a i ta parafina wugładza stópki

Gość psychofako
Do stóp są kosmetyki Scholl.

Gość psychofako
A na zrogowaciałe skórki kąpiel w wannie ( ewentualnie wymoczenie stóp) i pumeks.

ja zazwyczaj uzywam tych z avonu oprocz tego po kapieli gdy skora jest miekka uzywam delikatnego pumeksu, pozniej biore miske, robie mydliny i mocze tam stopy z 20 minut, poznej usuwam mocnejszym mumeksem, smaruje bardzo gruba kremem zmiekczajacym do stop, owjam w worki foliowe, nakladam grube skarpety i tak obie leze z godzinke z tym, reszta ktora sie nie wchlonie splukuje- stopy po tym zabiegu sa super gladkie ;) raobie tak 2 razy w tyg, oprocz tego 2 razy w tyg peeling, a codziennie krem - wszytsko z avonu;)

Gość gość
BALSAM ROZMARYNOWY DO STÓP HB działa sensownie - nie ma żadnych problemów, stopy w lepszej kondycji, zdrowsze, odmienione, ale oczywiście dla uzyskania takiego efektu potrzebny jest czas. Stopy są mocno narażone na uszkodzenie i tym bardziej wymagają dobrej pielęgnacji.