Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zniesmaczone jego...

dziwny ?! penis

Polecane posty

hej mam dosc nietypowy problem.. otoz chodzi o to,ze od dwoch miesiecy sptykam sie z pewnym chlopakiem, poznalam go w pracy bo przyszedl do nas na okres probny, od razu mi wpadl w oko a ja jemu, zaczeslimy sie spytkac, jednak ja traktowal to raczej jako odskocznie od rzeczywistosci, podobaly mi sie z nim wypady do kina badz na piwo, jednak po miesiacu zauwazylam ze cos do nigo czuje i widzilam,ze jemu rowniez na mnie zalezy ... docieralismy do siebe tak przez ten miesiac i wczoraj zostal u mnie 'na dluzej' (ogladalismy razem mecz..) i doszlo miedzy nami do zblizenia.. i wlasnie tu jest moj problem bo wszytko do niego mi minelo...ON MA BARDZO DZIWNEGO PENISA! jego penis jest dosc duzy i gruby, a na kocu znacznie chudszy, wyglada to przedziwnie, ale nie w tym problem, jak go masowalam reka wyczylam ze caly jest w malutkich chrostkach, nie mam pojecia co to jest, to nie jest moj pierwszy partner a nigdy wczesniej sie z czyms takim nie spotkalam, boje sie ze to jakas choroba, ktora mogl zarazic, czy to normlanie?? wiecie cos o tym ?? ja nie wyobrazam sobie juz z nim zblizenia, dla mnie sex oralny jest rowniez wazny a nie wyobrazam sobie wziac takiewgo penisa do ust.. pomozcie mi, czy ktos z was spotkal sie keidys z taki chrostkami,co to moze byc, czy to nie choroba?? i nie wiem jak mam sie w stosunku do niego zacchowywac, on dzowni do mnie od rana a ja go zbywam .........

Gość przede wszystkim nie mowi sie
*chrostki* tylko KROSTKI!!! nie, to nie jest normalne, chyba ktos tu powinien zobaczyc sie z lekarzem. ja bym juz z nim w ogole ten teges NIEEEEEEE

przepraszam za blad 'chrostki' - krostki.

Gość NIEDOBRY
jak wsadzasz łapę do nieznanego rozporka, to mozesz złapać krosty na rękach.

przeciez zawsze musi byc ten pierwszy raz, ze swoja zona tez keidys byles pierwszy raz w lozku i tez nie znales jej cipki

moze te krostki to po prostu prosaki, jesli tak to spokojna glowa, bo to one nie sa zarazliwe. sa to krosty powstale pod naskorkiem z wydzielanego loju. jesli nie to juz gorzej i ci nie moge pomoc :O

Gość panienka_z_okienka123456
Wyslij go jak najszybciej do lekarza... is iebie tez... jak do czegos doszlo . Ksztalt jak ksztalt , ale te krosty sa niepokojace

zglosze sie do lekarza na pewno jak najszybciej, ale nie wiem jak mam to jemu powiedziec, aby go nie urazic..

Gość mam tak samo ja
tak to prosaki nie wime czym sie przejmujesz chyba jestes mloda i glupia badz jakas niedouczona polecam edukacje na ten temat 🖐️

Gość panienka_z_okienka123456
Skoro jestescie ze soba blisko , to najlepiej prosto z mostu , porozmawiaj z nim . Zapytaj , jesli to nic zarazliwego to Ci o tym powie... Z Twojego oopisu zaistnialej sytuacji wynika ze on nie wstydzi sie tego , przynajmniej jego zachowanie na to nie wskazuje . Wiec ... upewnij sie ... szczera rozmowa

Gość pryszcze
a moze on ma pryszcze na kutasku

O NIE! Wzięłąś go do ręki? Zakaziłąś sie włąśnie najgorszym nowotwoerm na Ziemi :( W tym roku Ci sie upiekło, bo zarażenia w roku parzystym same sie wyleczają w ciągu jednego dnia. On sie musiał zarazic w 2007 ;)

Gość Bsska
To nic innego jak prostaki. Nie wiem czym się przejmujesz. Moim zdaniem post napisała 15-20 latka.

Gość taka prawda ona
sama jestes prostaczka :-O 🖐️

Gość Bsska
Prostaki to gruczoły łojowe tępa.

Gość smytny ony
kretynka no :-O

Gość dziubdzia
To nie penis. To brukiew. I to robaczywa.

Gość china man
Ej nie wiem jak ci tam na imie Ty co masz ten problem,Ale poczułem sie również ja troche pokzywdzony z tego powodu .To co on ma to są Prosaki 30%POPULACJI MĘŻCZYZN TO POSIADA i Co tu bede pierdolił ja tez.Dla niektórych a zwłaszcza tych młodych jest to cios Bo własnie sie boimy ze trafimy na taką co niema o niczym zielonego pojecia i zaraz spanikuje ze to Choroba a są to na bilioooon %prosaki wogóle nie grozne ani teoretycznie nieprzeszkadzajace \w seksie,wpisz na google PROSAKI I bedzie odrazu drugie od góry

Gość prosaki powiadacie...
Właśnie mi uświadomiliście, że ja też to mam. A tyle lat się zastanawiam, co to takiego. Tyle, że to w żaden sposób nie przeszkadza, więc nie widzę powodu do paniki.

Gość prawiczekkk
a amsz juz panienke?

Gość China man
sorry ze nieskonczyłem wczoraj.No wpiszesz w google tylko "prosaki" to będziesz miała odrazu licząc drugią stronkę od góry o prosakach jest to forum z nazwą http://www.po40.pl/forum.php?id=730 I polecam lekturki na dole Np kolesia o pseudonimie Biono:-]Dla mnie on jest bogiem tego forum daj mi nadzieje ze nietrafie na taką jak ty i siły;pBez jakieś tam urazy dla ciebie elo

Gość SPAJDERMAN
tez to mam ale nacalym ciele czy to normalne?? i huukam:)

Gość Poradnik amator
Co do krztałtu penisa to bardzo czesto się zdarza że posiadacze dużych i a zwłaszcza grubych członków mają właśnie małą i "szpiczastą" główkę . Po prostu natura tak to rozwiązała - wyobraź sobie jak by on w Ciebie wchodził gdyby żołądz była równie szeroka co cały penis . Odnośnie krostek to trzeba by to obejżeć gdyż samo dotykanie nie da wystarczającej odpowiedzi . Nie musisz od razu brać do do ust wystarczy że zaspokoisz go ręką .Takie krostki mogą być wynikiek opryszczki , podrażnienia po goleniu itp dlatego najlepiej umówić go na wizytę u dermatologa

Gość amator jestes czubkiem
Wez sie schowaj cepie ja i tysiące innych osób so jaj nie golimy bo np niepotrzeba skoro jestesmy młodzi jeszcze i wiemy ze to prosaki !A TY JUZ JAKIEGOS KURWA PORADNIKA AMATORA CHCESZ Z SIEBIE ZROBIC I PISZESZ KURWA PIERDUŁY TĘPA GŁOWO..Dziewczyno mówie ci na 1000 % prosaki juz chyba wiesz co to jest i kurwa niesłuchaj tych złamasów bo piszą bzdury sami jakies tyfusy kurwy mają.Kto jest za moim głosem ??:D:Da ty dawaj porad u swojej babci jak odpalic komputer!Nara i...powowdzenia