Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy-aaaaaaaaaaaaaa

elegancki lokal/dom weselny ŚLĄSKIE

Polecane posty

Gość pomocy-aaaaaaaaaaaaaa

Słuchajcie, szukam czegoś na wesele. BARDZo podoba mi się lokal w stylu Czerwonego Fortepianu w Poznaniu. Czegoś takiego szukam. http://www.czerwony-fortepian.pl/ Szczególnie zwróćcie uwagę na zdjęcia sali w podziemiach. JEST BOSKA!!! Nie wiem gdzie znajdę taką knajpkę w woj. sląskim. Najbardziej byłabym zadowolona z okolic Sosnowca, Katowic, Czeladzi... Może znacie jakieś eleganckie lokale? Mam już dość wesel w karczmie :/ Ładna zastawa, elegancko podane jedzenie. Pomożecie? :)

Gość mucha24_24
W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak polecić restaurację w ktorej ja będę mieć wesele. Restauracja nazywa sie KEM , znajduje sie w Dąbrowie Górniczej na takim troche zadupiu. Niedaleko jest fabryka, więc krajobraz dokoła niezbyt, ale za to w środku... Nie jest oczywiście dokładnie taka jak we wskazanym przez ciebie linku, ale klimat bardzo podobny. Nie jest to jednak piwnica, zatem jest dość widno w restauracji. Nie mają jeszcze stronki interenetowej także najlepiej jechać osobiście zobaczyć co i jak wygląda. Jezeli mogę opisać. Są cegłówki na ścianach, skórzane krzesła i sofy (ciamny brąz), szklany dach i szklana taka ala weranda. Lokal jest bardzo elegancki. Potrawy na bardzo wysokim poziomie.

Gość mucha24_24
podaję link http://www.kem.emeteor.pl/ tam masz namiary niestety żadne ze zdjęć nie jest z tej restauracji o której piszę

Gość do imili86
czytaj posty dziewczyna napisała, że szuka ELEGANCKIEJ restauracji a nie jakiejkolwiek na śląsku, do googla sama może sobie wstukać; byłaś kiedyś w avocado albo club99?? jakbyś była to chyba byś nie wkleiła linka w tym temacie; jak nie masz nic do powiedzenia to nie mów, tak to forum jest całe zaśmiecone i zamiast pomagać tylko irytuje

buhaha smieszny jestes jak ja sie o cos pytalam i podawali linki to jakos otwieralam wszystkie i nie mialam do nikogo pretensji..ale widac kazdy musi od razu nawrzucac ..bo bez tego jest zle....oj szkoda mi Ciebie nie wiadomo o co pretensje i nie wklejalam byle jakich..uwierz widzialam gorsze.