Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziusieczek

Moja tesciowa mnie napastuje

Polecane posty

Gość Madziusieczek

dziewczyny drogie .jestesmy z Misiaczkiem po slubie juz 2 lata .nie byloby nic zlego w tym ale po slubie jestem nie tylko z moim klapouskiem ale takze i z tesciowa ktora terroryzuje mnie na kazdym kroku . dzis za to ze przysnelam rano jak misisaczek szedl do pracy zbudzila mnie walac po glowie kapciem.misiaczek wogle nie zareagowal i o nie jedyny przyklad .kocham mojego klapoluszka ,ale tesciowej nie zamierzam juz trawic .co robic?

Gość Madziusieczek
ale ja nie rozumiem z czego wy sie smiejecie ?

Gość Szczerze mówiąc jak dla mnie
Mnie się też podoba:) Przede wszystkim pogadaj z Tygryskiem i całą czeredą z Kubusia Puchatka, żeby stawał w obronie żony, gdy ktoś ją bije...:)

Gość ja ci doradzę najlepiej
śpij z patelnią pod poduszką, jak przyjdzie matka twojego klapoucha, to zanim walnie cie kapciochem, ty zastaw się patelnią o średnicy circa 35 cm.

Gość Madziusieczek
a np w weekend gdy mielismy z klapouszkiem jechac na dzialke wsadzila nam ta swoja wielmozna dupencje do samochodu i powiedziaala ze jedzie z nami - a chcielismy sie soba nacieszyc chociaz troszke - zrobilam kanapki z ulubiona wedlinka mego misiaczka kupilam pyszny soczek i co ? jego mamusia pojechala z nami :(

Gość Madziusieczek
ja juz mam dosc takiego zycia :( teraz staramy sie o dziecko ale niewiem czy dobrze podjelam decyzje. mowilam klapouszkowi ze niechce mieszkac z jego mamusia ale on powiedzial ze mamusi nie zostawi bo jedna ja tylko ma .smutno mi ie zrobilo. bardzo :(

Gość Madziusieczek
wszystkiego nie zezarla - ale ze 2 kanapeczki klapouszkia pochlonela - dziergala na kocyku te swoje serwetki a my nie moglismy sie soba nacieszyc :( bo jednym okiem patrzyla w nasza strone :(

Gość ggggggggggggggggk
a jak sie staracie to ona z wami?:D:D:D

Gość Madziusieczek
echhhhhhh czy ktos mi poradzi co mam zrobic?

Gość ssssssssssssssssssss
musisz sie wyprowadzic bo inaczej klops:O a klaposzuek musi w koncu odciac pempowinke

Gość ggggggggggggggggk
o nie,nieprowadzaj sie,bo kłapouszek cie zostawi:( on i mamusia to jedno

Gość Madziusieczek
jak sie staramy ?? najczesciej w lazience bo niestety misisaczek jak eksploduje to wydaje z siebie strasznie glosne dzwieki dlatego zamykamy sie w lazience odkrecamy prysznic i sie staramy . a mamusi mowimy ze robimy pranie.

a to ty nie wiesz, ze jak się starcie to musisz po staranku najlepiej stanać na głowie pod ścianą i tak conajmniej pół godziny ??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

o! zaczcionkowalam sie - teraz nikt sie za mnie nie wypowie! zastanawiam sie nad wyprowadzka ale ja go tak bardzo kocham .

ech Celi x to nie takie proste - juz pare razy probowalam stanac chociaz na rekach (na glowie nie umiem :( ) ale gdy skonczylo sie to zbitym noga lustrem zaprzestalam takich czynnosci . trudno.najwyzej zbyt szybko sie nie uda . no ale musi sie kiedys udac prawda ?

a jak wam sie uklada z tesiowa. co do albumow to mamusia ma cala ich kolekcje tam wlasnie wkleja swoje recznie robione serwetki.

Nie no nie mogę... Może kup mamusi czarnego kota, karty tarota i szklaną kulę, by odkryła w sobie astrologiczne powołanie. Ewentualnie z 5 kilo gliny, może zajmie się ceramiką :-D :-D :-D