Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszedzie ich pełno

jak mnie wpieniaja ulotkarze

Polecane posty

Gość wszedzie ich pełno

nie mozna spokojnie przejsc, bo atakuja ze wszystkich stron, no juz mnie kurwica trafia. Wiem,zaraz odezwą sie głosy,ze oni w ten sposob zarabiają itd. Ale co z lasami? Czy jedna osoba na 100, ktora wezmie ulotke chociaz na nia spojrzy? Noz kurde nie moza paru krokow przejsc spokojnie

Gość to bierz te ulotki
przecież i tak za chwilę przejdziesz obok kosza na śmieci :o

Gość a ja nie biorę
choć wiem ,że to ich praca ale taki jest mój wybór

Gość mnie tez
i to strasznie wpieniaja :/ ci co stoja i ci co po domach roznosza :o ciagle pelno smieci :o

Mi ich żal. Praca nieciekawa i ludzie spoglądają na nich ze złością. A przecież oni też chcą za coś kupić sobie jedzenie. To mają stać i żebrać? :O

Gość nic na to nie poradzisz. wypie
nic na to nie poradzisz. wypierdalaj

mnie wkurza ich bezmyślność... ide sobie spokojnie, w jednej ręce siatka, na ramieniu torebka, drugą reka pcham wózek z moją siostrzenica a oni mi pod nos pchają ulotki :o

Hih,mnie też wkurzają niemiłosiernie...ale...zawsze biorę od nich ulotki oraz...od jutra będe zajmowac się tym samym :D

Gość mnie wpieniają
brałam ulotki do czasu, aż raz gdy wyciągałam rękę po ulotkę jakiś pajac ją cofnął :O Mojemu chłopakowi też się to raz zdarzyło, więc już nie bierzemy ulotek od nikogo, niech się walą!!!

Weź pod uwagę, że jest to ich praca. Z tego żyją :O Co Ci szkodzi wziąć ulotę i wrzucić ją potem do kosza bądź też podziękować i nie wziąć wcale..? To jest właśnie polska mentalność... :O

Gość kiedys mnie trochę irytowali
ale teraz biorę ulotki od nich, na wiekszośc nawet nie rzucę okiem i wyrzucam od razu do kosza ale co mi szkodzi je wziać?

Gość MAJA KRASC
a MAJA KRASC? ZERAC???? PODZIWIAM ICH ZE IM SIE COS CHCE

tez kiedsy nie bralam ulotek, ale wiem ze oni z tego zyja, wiec biore a i tak wyrzucam to do smietnika, ostatnio szłam stała dziewczyna i rozdawala ulotki, prawie kazdy bral, spojrzal tylko jaka to ulotka i jak doszlam do najblizszego smietnika to bylo ich tam z 10, szkoda tylko papieru na to i srodowiska

Gość Sialalinkaaa
A ja nie biore bo tez mi szkoda lasow, no chyba ze od starszej, zaniedbanej widac ze biednej i nie majacej szans na inna prace osoby, bo te dzieciaki mnie tak wkurzaja, przeciez sa mlodzi zdrowi pelni sily jest duzo innej roboty dla nich i to bardziej pozytecznej

ale przepraszam, gdzie ci młodzi ludzie mają zarabiać np. we wakacje? w polu w burakach? do biura ich raczej nikt nie zatrudni :O praca w ulotkach dla młodzieży to dobra rzecz ;]

Gość to nie są darmozjady
mój syn w ferie roznosił ulotki. Zapieprzał od 9 do 17, a jak wracał do domu, to padał jak betka. I teraz też zaczyna już w niedzielę po zakończeniu roku szkolnego. Ma 16 lat. Zbiera na skuter. I już nie może doczekać się, kiedy go sobie kupi pod koniec wakacji. Ponoć ma być zaje...ty :D. To źle, że pracuje?

to nie są darmozjady tak kobieto-to bardzo źle, że Twój syn uczy się zarabiać na własny rachunek i na własne potrzeby no bo przecież wkurza takie królewienki jak autorka topicu :O

Gość Sialalinkaaa
uwierz ze w wielu marketach i na promocjach moga dostac prace, a nawet w polu zbierac truskawki czy cos w tym rodzaju, czemu nie? Jesli roznoszenie ulotek jest takie meczace to chyba nie bedzie roznicy. I w dodatku bez szkody dla srodowiska.

Sialalinkaaa - jakiej? chętnie mu podpowiem, co może robić bardziej pożytecznego

Gość Sialalinkaaa
juz napisalam, poza tym moze isc do mlodziezowego biura pracy tam jesli tylko bedzie chcial to cos znajdzie

Sialalinkaaa nie bądź już taka ekologiczna. prawie każde już zajęcie działa na zasadzie szkody dla środowiska.

zrywanie truskawek tez jest meczace, poza tym sezon an truskawki wkrotce minie a ulotki mozna roznosic o kazdej porze, jak nie ta osoba bedzie roznosila to inna,

Gość kaminski jan
oni maja czasami po 2 grosze lub 1 od ulotki... to pomyslcie ze dajecie im w ten sposob te 2 grosze biorac od nich ulotke. praca bardzo fajna dla mlodych ludzi. fajnie ze chca pracowac, to dlaczego im w tym nie pomoc??

kaminski jan no właśnie. a jak nie chce wam sie dupy (a raczej ręki) ruszyć, żeby wziąć tą wartą 2gr ulotkę to po prostu podziękować i iść dalej... też mi problem-wart zakładania nowego tematu na kafeterii :O

słonko - zbieranie truskawek w Warszawie? Znaczy się ma dojeżdżać pewnie gdzieś i to świtem, bo zabieranie zaczyna sie kiele 6. A na promocje nie tak łatwo się załapać, do marketów poniżej 18 lat nie przyjmują. Myślisz, że nie próbował znaleźć czegoś?

Gość 6u6dkycm
ja tam biore zawsze. i tak wyrzucam ale wziac minie zaszkodzi. a jak ladnie zawsze za to dziekuja:)

A mnie nie wkurzaja, chwala im za to, ze pracuja, nawet jesli praca nie jest najmilsza :)

Gość Sialalinkaaa
ok fajnie ze chca pracowac, tylko dlaczego takim pasozytniczym sposobem, przeciez tyle drzew sie marnuje przez te ulotki, wiec sami widzicie jesli od ulotki maja grosz to ile musi sie ich zniszczyc zeby zarobili 700zl az 70 tys i to jedna osoba, wiec jesli w jednym miescie ulotki rozdaje przypuscmy 100 osob to przez miesiac wycina sie tyle drzew na darmo!!!! Bo przeciez ksiazki sa potrzebne, rozne papiery z ktorych korzystamy tez ale po co te ulotki na jaka cholere jesli na milion jedna osoba skorzysta z takiej ulotki to i tak jest dobrze dlatego nie rozumie takiej pracy!