Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krysiulk

Prywatny żłobek - Opole

Polecane posty

Witam, Parę tygodni temu urodziłam córeczkę. Kiedy byłam w ciąży zdecydowałam, że jak tylko odchowam córeczkę (kilka miesięcy) to zapiszę ją do żłobka i wrócę do pracy, czas pokazał, że się myliłam, gdyż żłobki są przepełnione a czas oczekiwania stale się wydłuża. Zauważyłam, że w Opolu nie ma miejsca dla maluszków, rodzi się bardzo dużo dzieci a życie zmusza matki do szybkiego powrotu do pracy. Ponieważ mam wykształcenie pedagogiczne i doświadczenie w pracy z małymi dziećmi zdecydowałam się na otwarcie prywatnego żłobka, w którym będę mogła jednocześnie pracować i opiekować się moją pociechą a jednocześnie pomóc innym rodzicom. Zamierzam wynająć odpowiedni lokal, który dostosowany zostanie do potrzeb naszych pociech, w którym będzie wesoło oraz bezpiecznie. Zaopiekuje się dziećmi, które nie mogą pójść do przedszkola, w wieku od 6 miesięcy do 2,5 roku. Godziny pracy dostosowane będą do potrzeb rodziców. Zależy mi na tym, aby stworzyć ciepłe i przytulne gniazdko, w którym każdy maluszek zostanie otoczony troskliwą opieką a każda mama chętnie zostawi swoje dziecko. Chciałabym się dowiedzieć czy w Opolu będą osoby zainteresowane tego rodzaju placówką, które zechcą posłać swoje maleństwa do prywatnego żłobka. Zanim otworzę ten żłobek proszę o informacje czy jest ktoś zainteresowaniu taką formą opieki dla swojego dziecka oraz ile byłby w stanie zapłacić? Od Państwa opinii wszystko uzależniam. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: anka_29@interia.pl. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i poświęconą uwagę.

Gość www.kangurek24.pl
ŻŁOBEK „Kangurek24 (rok zał.2009) to prywatna placówka dla dzieci od 6 miesiąca życia do 4 lat. Jest miejscem gdzie możecie Państwo powierzyć swoją pociechę pod opiekę wykwalifikowanego personelu na kilka godzin w ciągu dnia lub na cały dzień. Nasza placówka znajduje się w prywatnej willi o powierzchni 300 m.kw. w tym 250 m.kw. plus ogródek jest przeznaczone wyłącznie na potrzeby naszych Maluszków. Unikalną cechą "Kangurka 24", której nie zapewniają publiczne żłobki i przedszkola jest kameralna atmosfera - dzieci bawią się i odpoczywają w małych grupach. Staramy się aby dla najmłodszych "Kangurek 24" był przedłużeniem domu, a dla starszych dzieci miejscem, które oferuje atrakcje, zabawę i radosne spędzanie czasu. Jesteśmy jedyną w regionie prywatną i całodobową placówką zajmującą się pomocą rodzicom w opiece i wychowywaniu ich pociech. Działamy na zasadach prywatnego żłobka. W odpowiedzi na rosnący problem z zapewnieniem opieki dla dziecka na czas pracy rodziców powstał KANGUREK 24. Najlepsze miejsce, a zarazem jedyna alternatywa dla zapełnionych żłobków oraz przedszkoli w Opolu, dla Twojego Dziecka, gdzie możesz liczyć na profesjonalną pełną ciepła opiekę 24 godziny na dobę i 7 dni w tygodniu. Kangurek 24 to przede wszystkim : Prywatny żłobek jedyna i najlepsza alternatywa w Opolu dla Twojej pociechy Profesjonalna opieka na godziny nad Państwa dzieckiem : * o każdej porze dnia * w godzinach wieczornych i nocnych * w weekendy Profesjonalna opieka animatorów nad dziećmi na uroczystościach oraz imprezach okolicznościowych wszelakiego typu, głównie weselach. Pełna organizacja niezapomnianych dziecięcych KINDERBALI mobilnych i stacjonarnych GWARANCJA uśmiechu i radości Państwa dziecka ;) Jak widać, KANGUREK 24 to ZDECYDOWANIE więcej niż ŻŁOBEK Z resztą SPRAWDŹCIE sami i ZAPISZCIE swojego Maluszka już DZIŚ !!!! Kangurek24 bo najważniejsze jest dobro i uśmiech dziecka ;D Po dokładną ofertę naszej placówki zapraszamy na : www.kangurek24.pl Polub nas na Facebooku : http://www.facebook.com/Kangurek24

Gość xxh
Zlobek kangurek nie jest przyjazny rodzicom gdyz wypowiedzi rodzicow sa dyskryminowane wraz z oswiadczeniami rodzicow .pani w zaleznosci od nastroju sa bardzo mile badz zarazem olewajace rodzica