Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirela21

Odczucia na fotelu ginekologicznym

Polecane posty

Gość krawcowaaaa
jak to zjebke ja tam zawsze sie przed sama wizyta gole zostawiam tylko paseczek

Gość fajna babeczka jestem
Ja też teraz muszę się wybrać na wizytę kontrolną bo ostatnia 6 m-cy temu była :) Zawsze chodziłam do babki,a raz w ciąży trafiłam do szpitala i facet mnie badał :) Póżniej przed porodem jak na patologii leżałam to tez sami faceci mnie badali :) Po porodzie to samo ,a teraz głupia krępuję się iść do faceta :P Ale pójdę bo to świetny specjalista i można mu zaufać :)

Gość fajna babeczka jestem
Ja też się zawsze golę i tylko paseczek zostawiam

Gość Biiaallyy pllaatteekk roozzy
a mnie bada 1 palcem , 2 grube meskie palce na sucho w moim przypadku to niewykonalne. Chodze do kobiety. Myslicie ze gdybym poszla do mezczyzny to probowalby na sile przebadac mnie 2 palcami ?

Gość a ja chodze państwowo
tak mam taki problem...tzn czekam na wyniki cytologii(ło losie juz 3 tyg, a bedą gdzies za 2-3 tyg;/)ale jakos zapominm sie sppytac lekarza co dalej... tzn co gdzie i za ile i po co...

no ja mialam duza nadzerke (cytologia 3 stopnia)i do tego stany zapalne:o wiec farmakologicznie nie dalo sie wyleczyc.teraz po powrocie do kraju musze isc na kontrole. a z tym goleniem sie,to mi tak powiedzial lekarz,wiec chyba zalezy to od podejscia.

Gość krysia i zosia
up updziewczyny

Gość gaździno
ja mam niemiłe odcczucia przy badaniu cycków, bo moih cycków nie lubię z takiego powodu, ze są obwisłe i mało jedrne i nie lubię ich nikomu pokazywać ale na fotelu - nic mnie to nie krępuje; nic a nic

17.06.2008] 19:53 Bajbajka1986 (bajbajka1986@o2.pl) \"...rok temu mialam robiny zabieg(zamrazanie nadzerki)i myslalm,ze bedzie tylko ten koles,do ktorego chodzilam,ale sie okazalo ze zadzwonil po kolege(inne specjalizacja nie gin),bo ten chcial zobaczyc,jak robine jezt zamrazanie...\" :D:D:D Stary numer ginekologów! Idę o zakład że ta \"inna specjalizacja\" to.... informatyka lub hydraulika. :D Facet-gin jest nieco wyalienowany z męskiego środowiska pozamedycznego i żeby budować relacje koleżenskie czasem ulega namowom różnych kolesi którzy chcą być \"konsultantami\" i robi takie numery! :D:D :classic_cool:

bywalec ten koles byl rowniez lekarzem i chyba dermatolog,wiem,bo znajoma do niego chodzi,wiec nie zamartwiaj sie tym,ze widzial mnie inny nie lekarz:)

Bywalec, przeginasz. Uważaj, bo któryś lekarz pozwoliłby sobie na wpuszczenie do gabinetu przy zabiegu hydraulika. Od razu prokurator, sanepid, nfz, NIL i proces lekarzy. Już nie świruj :O. Bajbajko, masz w stopce cytat z mojego ulubionego pisarza :). Mirelko, jak chcesz czuć się odarta i zgwałcona, to się czujesz :). Ja, wykorzystując fakt, że mój gin de facto prowadzi moją chorobę z innego zakresu, omawiam z nim w tym czasie nowości medyczne. Albo konsultuje mi sceny tortur, którymi raczę bohaterów swoich książek :D. Wszystko zależy od nastawienia - życzę Ci tego pozytywnego.

Gość a ja odwrotnie
a ja się zastanawiam jak się czuje facet ginekolog po dniu pracy i jego żona

Gość a ja odwrotnie
i o tym sobie my slę jak tam siedzę;)

Bajbajka-----> Nie było moja intencją Cię stressować. Jeśłi tak zie stało to przepraszam! 🌻 Niech będzie, że to powiedzmy kolega laryngolog zeczhcial zajrzeć w .... inne gardziołko niz zwykle... nomina-----> 🖐️ A kto mialby to stwierdzić, wezwać te wszystkie sluzby i wytoczyć proces? Pacjentka? No moglaby ale predzej nie zgodzilaby się na obecnść przy zabiegu postronnej osoby. Podejrzewam, że B. wie ze to był lekarz bo powiedzial to jej gin a ona w to uwierzyla. Nie sądzę by legitymował się dyplomem. Wierzcie mio - o takich numerach słyszalem nie raz. Nawet nasz b. prezio Olo K. przyznał się, że udając studenta medycyny obserwował kiedyś poród co umozliwiła mu siastra-lekarka. Ale tak juz jest z kobietami (i nie tylko) ....wierzą to w co chcą wierzyć... a prawdy, ktora bywa szokujaca nie wpuszczają do swojej świadomości. Psychologia nazywa to mechanzmem wyparcia. Chyba wyczerpalem temat. Życzę dobrych ginow i ..... kibiców :D:classic_cool:

bywalec1--->nie legitymowal sie mi dyplomem,bo nie musial,a poza tym on jest dermatologiem,a nie laryngologiem,to jest roznica. \"..wierzą to w co chcą wierzyć...\" nie rob uogolnieni,oki?

Bajbajka-----> OK! Juz się nie złość 🌻 Nie mamy się o co spierać. W końcu nic zlego się nie stało. Kimkolwiek był ten gosciu - po prostu sobie popatrzył i tyle...:classic_cool: Przecież Tobie nic od tego nie ubylo. Ważne,że zabieg by udany. :)

Gość 19nastka
Dziewczyny chciałabym wrócić jeszcze na malutką chwilkę do tematu czy należałoby sie golić przed wizytą u gina.Mowicie,że zostawiacie paseczek ale macie przy tym na myśli ten paseczek na podbrzuszu tylko?a co z owłosieniem pomiędzy wargami sromowymi i dalej?Tam golicie czy nie?

Nie, nie należy, nie ma żadnego nakazu :O. To, czy się golisz, jest Twoją indywidualną sprawą. Bywalec, masz obsesję? I dlaczego znowu - ginekolog? A ginekolożka to już hydraulika nie wpuści, idąc tropem Twojej spiskowej teorii dziejów. Co myśli ginekolog? Sądzę, że jest skupiony na badaniu, na pobieraniu wymazu itd. Ale zapytajcie.

nomina---> sorry, ale to Ty masz obsesje :P Czytasz to czego niie napisalem. W naszym sporze nie centralną postacią nie jest gin, ktory robil zabieg (to mogaby byc takze kobieta) ale ów tajemniczy \"kibic\" rzekomo lekarz-dermatolog. (Po co dermatologowi znajomość wymrażania nadżerki??) Wierz mi, my faceci mamy to w genach, ze lubimy zaglądać w kobiece cipki. Nie ukrywam, ze sam skorzystalbym z okazji gdybym mial taka sposobnosc (oczywiście wyłoącznie w celach poznawczych ;) ). Ale też B. nie może wykazać, że ten facet na pewno był lekarzem. Może to po prostu jakiś kumpel gina. Jutro postaram się wrzucić link do b. cieklawego wywiadu z ginem-zawodowcem, który mówim.in. nma ten temat (mam na kompie w pracy) :) Dobranoc! 🖐️

Gość ...ll.kk.
a mnie tsk dotykykał że w gabinecie sie kochaliśmy mówie wam było cudownie on mnie zapłodnił i mamy teraz dzidziusia wiecie jak sie go robi facet wkłada siusiaka do mojej cipeczki jest orgazm :) paula 12 lat

Dziewczyny, jak mozecie to wybierajcie facetów ginów- o wiele delikatniejssi niż kobiety. Jedna myślałam, ze mnie rozerwie. Facet zrobił to tak szybko i sprawnie, ze nie zdążyłam się nawet zestresować. Przy pierwszej wizycie gadał ze mną ponad godzinę, żebym zapomniała o stresie. Czasem badanie trochę boli, ale nie jest to straszny ból. Nigdy nie czułam się ponizona, ale to chyba od lekarza zalezy.

Gość Ania1986
ja sie oduczyłam wstydu jak lezałam ostatnio na ginekologii operacyjnej - lezysz z nogami rozłozonymi na srodku gabinetu, a w okol lekarze, pielegniarki, studenci..jakies 12 osob bylo.. zaczyna sie robic wszystko obojetne juz wtedy.

Gość kasik kasik
zapraszamy do sklepu rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com ...

Gość nowa na miescie
nie nie chodze wygolona,bo wtedy zj**ke masz murowana od lekarza!wlosy lonowe sa niejako zabezpiczeniem przed kurzem,zarazkam buehehhee, mi sie nic nie kurzy bo ja majtki nosze , moze i ty sprobuj :P a co do golenia to zawsze na zero i nic mi nie mowil lekarz, owszem, moze kiedys jakis mi powie ale za tzw zjebke to ja bym mu powiedziala, moze przekazac swoje zdanie ale do cholery, opieprzyc to on sobie moze wlasna zone a nie pacjentke, troche szacunku a bywalec to nie wiecie ze to dewiant jest? fetyszysta, samozwanczy ginekolg, poczytajcie jego inne topiki, podnieca sie tym niezdrowo :O ma w domu wziernik ktorym "bada" zone a jego zona do 3 roku zycia karmila piesia dzieci zboczeniec i tyle