Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naltia

Chłopak nie chce mojego orgazmu ORAL??

Polecane posty

Gość Naltia

Chciała bym dochodzić kiedy mój facet dawał by mu przyjemność oralnie. Problem w tym że on brzydzi się moich płynów bo jestem jedna z nielicznych kobiet które mają mokre orgazmy. Są to małe ilości płynów ale wolała bym żeby on wtedy nie przestawał. Ponoć faceci lubią nawet kosztować. Wiem ze to trochę perwersja, ale jak go przekonać? PS. Jest tu trochę nie konsekwencji bo ja nigdy nie próbowałam jego spermy, ani nie kończył w ustach czy twarzy chociaż on by pewnie tego chciał -> Kiedyś oglądaliśmy film to o tym wspominał. Sama ta konsystencja i zapach przyprawia mnie o dreszcze.

Gość No to sama sobie
odpowiedzialas :)

Gość Naltia
Może jest jednak jakieś wyjście? Faceci ponoć mają słabszy zmysł powonienia i dlatego czasem ich to kręci, a jego natomiast nie. Właściwie mogła bym mu trochę ulec w końcu w nasieniu nie ma nic co mogło by komukolwiek zaszkodzić, właściwie coś jak ślina (w końcu to nie kupa, aha i analu nie zniosę na 100%;)) i wtedy może by się zgodził... ale czy to nie będzie dosyć nienormalne, może powinnam postawić gdzieś granicę?

Gość Wielebna Jolanta
Tylko dziwki maja mokre orgazmy

Gość Naltia
Ach, dziękuję ci bardzo. Takie teksty to do mamusi, a nie do mnie. Może większość kobiet orgazmów nigdy nie miała i dlatego tak uważa? W końcu dużo kobiet ma problemy z osiągnięciem orgazmu...

Gość wspułczuje temu facetowi
nie masz sie czym chwalic ze jak masz orgazm to wylewa sie z ciebie płyn i wyglada to tak jakbys szczała to nie jest nic przyjemnego dla faceta i nie dziwie sie mu ze nie chce ci zrobic minety bo obawia sie ze mu chlusnie w twarza nagle ten twoj plyn

od razu się wyczuwa ze podt poprzedni pisał prawiczek a nie dojrzały facet Własnie soczki sprawiaja facetowi satysfakcje że jego partnerka ma odjazd.

Gość koment...cycowy
no koment :o

Gość KASKA-40
Tak jest z większością on chyba tego nie lubi. Rozmawiałem z nim to powiedział zę nigdy tego nie zrobi;/, a spuszczać mi się na twarz to by chciał;/

Gość Wielebna Jolanta
a i lubie ssać z kustaski

Gość Załamana Monika
a ja lubie dawć dupki;)

Gość Załamana Monika
On mówi że nie chce mi lizać to mu odgryzę pisiora chyba

Gość marlena 16
Wkońcu udałeo mu sie przełamać i wypiłem jego spermę ze smakiem. Czasem też sram mu na klatę i śię smarójemy gównem;_)

Gość monia_jk
Włożyłam mu w dupe trzonek od szpadla i się uśmiechnoł;)