Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konsternacja x2

Klub IDIOTEK

Polecane posty

Gość M A R I T A
dokładnie,mogł normalnie napisac ze nie moze albo nawet ze mu sie nie chce,albo nie ma ochoty,a nie takie załosne wymówki:O ale on mi sie baaardzo podoba:P nie wybaczylabym sobie gdybym nie poszla... wiem GŁUUUPIA jestem,ale cóż w koncu to klub idiotek:D

Gość konsternacja x2
jasne, że głupia jesteś .Jak Ci sie podoba, to zlej go jeden raz, bo inaczej on zleje Ciebie

Gość M A R I T A
juz troche dalam sobie na luz...nie odzywam sie pierwsza do niego, on wtydy sie odzywa pierwszy i jeszcze przeprasza ze tak dlugo nie pisal(gora kilkanascie godzin) ja tez wiem ze mu sie podobam, wkoncu on pierwszy do mnie zagadal i dluuuugo zdobywal mój nr.a latwo nie bylo:P hehe wyglada to tak jakbym ta swoja glupote teraz usprawiedliwiala:P

Gość konsternacja x2
wskakuj Piątka, masz jeszcze miejsce w pierwszych ławkach, a masz kwalifikacje?

Witam:-), a dziewczyny ...nigdy nie powierzajcie facetom swoich sekretów! Zrobiłam tak kiedyś i prosiłam abym nikomu nie mówił, bo to dla mnie ważne i tylko jemu to wyjawiłam...i wiecie co....na drugi dzień pisał o tym na forum zagranicznym! natknęłam się na to zupełnie przypadkiem, i otworzyły mi się oczy, bo związek mocno podupadał...kochałam za mocno , on mnie wcale.Głupia, naiwna, idiotka!

możesz ubierać się na zielono, zresztą to akurat najmniej ważne:-), proszę, jeśli masz jakieś doświadczenia z facetami, które mogą się przydać innym , mogą być przestrogą -napisz o tym:-), lub cokolwiek chcesz:-)

Gość konsternacja x2
nie no facet i idiota? nie szkodzi to kółko koedukacyjne i do tego wieloreligijne. Kryterium jest jedno: TRZEBA BYĆ IDIOTĄ

Gość konsternacja x2
nie musisz , To kółko wolnego wejścia i wyjścia , ale napisać o swoim zidioceniu możesz, to poprawia innym humor

pozwoliłem żeby moja żona odeszła z inną kobieta i nadal jesteśmy przyjaciółmi choć czuję się w tym wszystkim oszukany jak cholera jestem IDIOTĄ

Gość konsternacja x2
FAKT! nadajesz się!

Gość konsternacja x2
No, ale jutro, ja dziś też zrobiłam cos głupiego, ale o tym już nie dziś.... głupota galopuje, nie ma dla mnie nadziei

Piątek,fajnie że jesteś z nami,jutro poczytam co napisałeś bo padam na cyce:-), idę spać, i mam prośbę: bez głupot w nocy🖐️

aha i jeszcze coś wyjechałem na wakacje w piękne miejsce z idiotką no ja jeden wystarczy dwoje idiotów to już za dużo mało nie spieprzyłem sobie wakacji

Gość konsternacja x2
nie nie nie, największą iditką i tak jestem JA i nikt mnie nie przeskoczy!

Gość konsternacja x2
problem w tym , że mam dziś problemy z oceną własnego zidiocenia gdyż nawaliłam się z lekka. Jutro.