Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paoli

jedno w głowie

Polecane posty

Cały czas myślę o sexie... w pracy jak widzę ubrudzonego mechanika to najchętniej bym sie na niego rzuciła to samo z innymi kolegami (tymi przystojnymi). Łapię sie na tym, że wyobrażam sobie różne rzeczy... a jak przez telefon ktoś zaczyna bajerować to już całkiem sie rozpływam. Na ulicy jak widze fajnego faceta to się oglądam. Nawet koleżanka z biura zauważyła, że ostanio jestem napalona chociaż niczego mi nie brakuje... regularnie zapokajam swoje potrzeby...

Gość prawiczekll
sama?

Gość To sie zacznij rzucac.

Gość Ahem
to cos ty zrobila tej kolezance? Przyznaj sie.

no to dobrze że nie jestem sama... ostatnio sie przeraziłam bo podczas rozmowy z kolegą myslałam o tym jak z nim ... aż osłupiałam jak oprzytomniałam...

heh ja kiedys jechalam piociagiem i siedzial ze mna w przedziale jeden przystojniak, i patrzylam na jego palce i sobie wyobrazalam co nieco:P czesto tak mam:P

ojojoj a muszę się przyznać że pracuję z lekko zboczonymi kolegami i to jeszcze podnosi temperaturę...

no i prawidlowo:D ja ci powiem tyle ze oznacza to ze jestesmy zdrowymi kobietami:P mi jeszcze hormony buzuja wiec mam troche gorzej:P

Gość tez tak mam24
hehe ja tez tak mam, ze ciagle mysle o seksie.. od kilku miesiecy spotykam sie z nowym facetem i moglabym byc z nim ciagle w lozku, jestesmy w zwiazku, ale.... wydaje mi sie, ze ten zwiazek to ma wyraz jedynie w lozku hehehe nie bardzo wychodza nam wspolne rozmowy, za to wyrko ze hoho... :D:D:D:D:D:D pewnie teraz mnostwo osob mnie wyzwie...., ale mam to gdzies

a niby czemu ma cie ktos wyzywac?:D korzystaj z zycia poki mozesz:D ja narazie faceta nie mam, na glodzie od ponad miesiaca jestem i sie nieczystymi myslali jedynie ratuje:P

Gość huikhgh
nie tylko faceci maja prawo myslec o seksie :) Babki korzystajcie z zycia !!

A po co sobie żałować... to tylko myśli... nic innego się nie dzieje - jeszcze!

Gość tez tak mam24
to wspolczuje, ja najdluzej bez seksu bylam 4 miesiace po rozstaniu z dlugoletniego zwiazku i to bylo koszmarne z czasem, ale jakos przezylam.... teraz jestem doslownie opietana myslami o seksie, niustannie mysle z tym, ze o tym jednym, nie wyobrazam (poki co) sobie z innymi...

Ja zaliczam swojego... ale do innych mnie ciągnie! Ale nie zrobię tego.

Gość tez tak mam24
fajna madchen tez mam takie cos moze od dwoch miesiecy, z tym, ze u mnie to moze byc spowodowane, ze z moim facetem lozkowym jestesmy zupelnymi przecienstwami na codzien i pewnie i to mnie tak kreci :)