Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piwonia123

szukam fajnego kumpla

Polecane posty

no przecież jak mu odetnie to włąśnie da mu satysfakcję, nic nie rozumiesz.. dobra, my tu sobie żarty stroimy a dziewczyna ma naprawdę przesrane życie z kimś takim pod jednym dachem.

Gość piwonia123
Warszawa się kłania kurwa mać najgorsze jest to ze jestem na wychowawczym i jestem id niego uzależniona finansowo do pracy wracam od września kurna jestem chemikiem wleję mu jakieś wrednej mikstury do torby ale bedzie ubaw :D

Gość piwonia123
i wiem już co mu wleję zemsta będzie słodka i śmierdząca

Gość piwonia123
ta łachmyta nie chodzi w koszulach gnida pracuje w takim zawodzie ze zawsze trzeba byc trendy och i ach raz poszłam na takie spotkanie myślę sobie co ja biedna bede robić o czym gadać jak sbie posłuchałam tych przygłupów jak walnęłam kika razy inteligentne zdanie wywalili gały i ....skończyła się ich elokwencja kupa tumanów

Gość piwonia123
wining woman kochana to bedzie mikstura mojej produkcji umówimy się spotkamy dam Ci fioleczkę i zrobisz typkowi taki dowcip ze hej :-)

Gość piwonia123
skunks przy mojej miksturce to zapach róż hehehe a poza tym szkoda zwierzątka,jeszcze dostanie zawału ehhh ale i tak mi ciężko bardzo to bolesne :-(

Gość piwonia123
ladymona dziękuję napiszę dostaniesz takiego meila ze hej musze to komuś napisać bo mnie szlag trafi

Gość piwonia123
brakuje mi takiego prawdziwego przyjaciela kóry wysłucha potrzyma za rękę albo kopnie w tyłek i ustawi do pionu

trzeba wstać, dzieckiem się zająć, i żyć dalej... tak kobitki mają.. facet się odwinie na pięcie i ma wszystko w dupie, dziecko go nie obchodzi, zona też nie (bo przecież jej nie kocha) i weź tu kobieto podołaj temu wszystkiemu jak oparcia nie masz. Można się zdołować, nie ma co.

piwonia, możesz śmiało, ulżysz sobie:-), teraz idę spać, padam na cyce:-), Tobie i Wszystkim obecnym, spokojnej nocki życzę 🖐️

Gość o boze
ale gnida