Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizka0101

jakie miałyście problemy zdrowotne w ciąży?

Polecane posty

Gość elizka0101

od 5 tyg zagrozenie poronieniem, omdlenia od 4 mc, cukrzyca ciążowa od 20 tyg, główka za nisko i zagrozenie porodem przedwczesnym od 30 tyg. urodziłam bez komplikacji dzien po terminie:)

Gość komplikacje to moze za dużo
powiedziane w moim przypadku, bo dolegliwością jaka mnie dopadła była grzybica:( a nigdy wczesniej nie miałam z tym problemu to tyle

Gość Podniosę ten temat........
U mnie: cukrzyca ciążowa, zagrożenie przedwczesnym porodem od 33 tc, 3-krotnie przekroczona gęstość krwi, paciorkowiec leczony antybiotykiem i w związku z tym grzybica:( cudem, bo dość szybko wyleczona przed porodem iiiiiiiii podobnie jak NANA24, wszystko dobrze się skończyło. Urodziłam synka 9 dni przed terminem - zdrowy silny, poród szybki, 10 pkt Apgar i odpukać do tej pory nie chorował i byle tak dalej.

Gość Krotochwila
Zatrucie ciążowe, grzybica, bakterie w moczu, przedwczesne skurcze, plamienia. Dwójka zdrowych dzieci, choc pierwsze 3 tyg przed terminem - ale donoszone.

Gość silikoninka
ja mam cukrzyce ciążowa i anemie

hmmm... no wiec... cukrzyca ciezarnych, niedoczynnosc tarczycy, pessar z powodu skracajacej sie szyjki od 27tc, krwawienie w 27 tc, nadcisnienie tetnicze, niedomykalnosc zastawki mitralnej i niewielka niedomykalnosc zastawki trojdzielnej, uszkodzona wczesniej kosc ogonowa ktora mi dala niezle popalic w ciazy (chodzic nie moglam), torbiele nerek... chyba wszystko... ale dzieci zdrowe...

Gość Malina truskawkowa
Ucisk na nerki,gorszy bol niz porod takze nie musze tlumaczyc wiecej

całą ciąze duzo wod plodowych. teraz naszczescie opadly. a teraz anemia i jakies plamienia- podobno cosik popekalo w środku. mam nadzieje ze na tym koniec.

anemia :( i uczulenie na teściową :) po pół roku od porodu pierwsze przeszło ale drugie się nasiliło :)

Gość jupppiiiiii
w kiche i do dzioba

Gość gość
Wiele czytałam o różnych sposobach na pozbycie się bóli kręgosłupa, nóg i nie tylko podczas ciąży i z tego co wyczytałam, to pomaga na nie spotkanie anielskie z Marią Bucardi, śmieszna sprawa, ale podobno one naprawdę pomagają https://mariabucardi.pl/pl/c/Spotkania-anielskie/29 na 100% kiedyś spróbuję

Gość gość
Od 20 tygodnia zagrożenie porodem przedwczesnym.