Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dita7

Upławy-bleeeeeeee!!!

Polecane posty

Mam pewien problem od jakiegos pol roku sypiam z chlopakiem i wszystko bylo by dobrze gdyby nie to nie zauwazylam u siebie zielone geste uplawy.Wczesniej bylam w zwiazku 3 lata i sypiajac z uwczesnym chlopakiem takiego problemu niemialam i nic sie niedzialo ani mnie a nim jemu,natomias moj terazniejszy chlopak twierdzi ze musze cos miec bo on tez zauwazyl na swoim czlonku male swedzace kropeczki i wlasnie twierdzi ze to moja wina,ale jak juz wczesniej mowilam ja mialam przednim tylko jednego partnera i nic nam niedolegalo a on mial raczej bujne zycie sexualne.Dodam ze odczowam rownierz bol podczas stosunku i to bardzo nieprzyjemny i ostatnio zauwazylam ze bardzo boli mnie glowa i czesto jestem zmeczona.Do ginekologa zamierzam sie wybrac ale chcialam sie tez dowiedziec czy ktoras z was ma podobny problem lub miala.

pieknie, zarazil Cie jakims syfem i tyle. chyba bakterie ale nie jestem pewna. jak mial bujna przeszlosc to trzeba bylo uzywac gum i kazac mu sie zbadac. a tak trzeba do lekarza sie leczyc.

Gość seba-student
"rownierz" :o Weź się za nauke a nie za seks

No wlasnie w tym sek ze od samego poczatku uprawialismy sex w gumach.No a on twierdzil ze wczesniej niemial takiego problemu.