Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annaberrka

Mąz chce zrobić badania DNA bo ... nasz synek jest rudy.

Polecane posty

Gość Do Autorki____
Zrob badania i jednoczesnie wystap z pozwem rozwodowym.Pojebany ten facet!!!!Jak masz ochote pogadac odezwij sie.

Gość wszystkie sięrzucają
bo same zdradzają :D

Gość wszystkie sie rzucaja
ja tez sie rzucam na starych bezzebnych dziadow bo mnie tacy podniecaja :P

Gość Annaberrka
Dzisiaj wracam do męża, badania zrobię skoro chce mieć pewnośc będzie miał. Odejśc od niego nie planuję ale co będzie dalej i jak będzie tego nie wiem :o Pozdrawiam wszystkich.

Gość xc vijkvfd
ja bym pewnie zrobiła badania, ale mój związek już by nie byl ten sam...zaufanie zdrowo nadszarpnięte. Ale czy na ewno autorko jest u Was w zaiązku wszsytko w porządku...nie musisz odpowiadać mei , odpowiedz sobie....czy ten facet aby na pewno jest w porządku wobec Ciebie....zasiałam ziarno niepewności? ....

Gość Do Autorki____
Trzymaj sie dzielna kobieto ...i zastanow sie, czy chcesz TAK zyc?!Swiat jest pelen wartosciowych mezczyzn...

Gość maxfruti
Jestes glupia i tyle jesli po zrobieniu badan masz zamiar z nim zostac:O Zaden ojciec nie moze byc pewien, ze jego dziecko jest faktycznie jego, nawet jesli maja ten sam kolor wlosow. Tak naprawde rzadko widac podobienstwo miedzy niemowlakiem, a doroslym facetem, ludzie po prostu uwielbiaja tak gadac: a uszka ma po tatusiu, nosek po mamusi. Gwarantuje ci, ze gdybys pozyczyla na chwile dziecko od sasiadki, to ludzie mowiliby to samo. NIe szanujesz sie za bardzo skoro zgodzisz sie na te badanie, a potem z nim zostaniesz:O

Annaberrka - cieszę się, że nie uległaś propagandzie niektórych osób stąd i podejmujesz samodzielne (moim zdaniem właściwe) decyzje. Wiele będzie zależało teraz od Twojego męża, ale i od Ciebie. Rozmawiajcie ze sobą szczerze, a będzie dobrze, zobaczysz! Trzymam za Ciebie kciuki! I ucałuj tego rudego synka, żeby czuł, że nie ważne co się stanie, Ty go kochasz :-*

Gość maxfruti
Dodam jeszcze, ze na pewno rodzina faceta o koledzy ciagle mu pewnie dosrywali, ze to nie jego dziecko. Moze jego mamusia wpadla na tak genialny pomysl, ale dojrzaly facet potrafi uciszyc taka rodzinke i nie robi tego co mu mamusia karze:O

Gość maxfruti
Rozmawiajcie ze sobą szczerze, a będzie dobrze, zobaczysz! Gdyby tak bylo, to facet nie poprosilby w zyciu o takie badanie. Wcale nie bedzie dobrze...

Gość Samanthha
ja jestem ruda a ojciec był brunetem, matka szatynką - jak u Ciebie, widocznie gen po przodkach. moje dzieci, na szczęście rude nie są.

Debilizm osiągnął zenitu :D Juz widze te odwazne, jak zostawiaja faceta po takiej akcji :D

Gość Samanthha
znam małżeństwo - oboje bruneci i mają 2 dzieci rudych.

Gość ja zostawilam faceta
z duzo mniej "blachego" powodu.Wiec nie pierdol komiczne!

wyobrażam sobie te odważne, jak robią histeryczną scenę i grożą facetowi rozwodem (po raz stu tysięczny w tym roku), krzyczą i ryczą. A potem facet przychodzi z kwiatuszkiem, mówi, że kocha i już po sprawie. No może jeszcze przez parę lat od czasu do czasu im się to przypomina i od nowa robią scenę. Bo po co rozmawiać i sobie wyjaśniać??

Gość walentyyna
kURWA, czy wy tutaj niektórzy macie najebane w głowach ? Babke facet tak zranił, a wy jej jeszcze wymyślacie, że sie głupio zachowała ? Statystyki to statystyki, ale to jest jego żona i on ją chyba zna, wiec zanim wypusci pierd ohydny i śmierdzący, powinien sie zastanowić, poczytac, poinformowac, czy w gre wchodzi co innego. A nie pierwsze co robi, to lodowatym tonem do żony "mam podejrzenia, ze mnie zdradziłaś i chcę dowodu, ze tak nie było". Ja sie WCALE nie dziwię, że ona musi sie. nad tym przespac i to ładnych parę nocy. Czy wy sobie zdajecie sprawę, jak miło jest, jak najbliższa osoba pokazuje, że nie ufa za grosz i ze zdanie kolegów ma dla nich większa wartosć niz długoletnie zachowanie zony ?

Gość Samanthha
Nie mówię, że to dotyczy Ciebie, ale niedawno było głośno o tym, jak w czeskim szpitalu zamienili dzieci przy porodzie. Rodzice się nie zorientowali, ale koledzy męża - tak, zaczęli się z niego nabijać, że takie niepodobne to dziecko i w końcu zrobił badania DNA.

Gość walentyyna
Ja bym sie nie rozwodziła od razu, zrobiłabym te badania, za które oczywiście on ma zapłacić, bo niby kto, a potem powiedziałabym, ze muszę sie zastanowic, czy ten zwiazek ma dla mnie sens i muszew tym celu wyjechac na miesiac. Do mamy, do kolezanki, obojętne. I niech nie dzwoni, niech cię zostawi w spokoju. I kurwa niech sie męczy, niech rozmyśla, może coś pozytywnego wymyśli

Do autorki szczerze to zrób te badanie, ale mimo wszystko współczuje ci męża widać, że w ogóle ci nie ufa skończony dupek wcześniej podałam stronę i wcale nie musi oznaczać zdradę jak się urodzi rude dziecko widać inteligencja to u niego daleka sprawa

takie historie sie zdarzaja, moja znajoma (starsza juz pani)opowiadala mi jak jej corka urodzila malego rudzielca, w rodzinie wielka konsternacja, nikt tego glosno nie powiedzial, ale atmosfera byla co najmniej dziwna, co sie okazalo: znajoma poslubila pierwszego meza, gdy ten byl juz w sile wieku, w dodatku siwy i nikt z jej rodziny nie wiedzial, ze w mlodosci byl on rudy, ich wspolne dzieci, kolor wlosow odziedziczyly po matce, a ten rudy wnusio najwyrazniejpo dziadku :)

Gość Przecież ma prawo wiedzieć
może puszczałaś ię przed ślubem i stąd ten brak zaufania

mój kuzyn ozenil się z panną bo niby w ciąży a dziecko urodziło się 3 miesiące przed terminem ale wszystko było normalnie, tylko że oni wcześniej jeszcze nie współżyli.

Gość gynnekolog
jakby się puszczała przed slubem to myslisz ze by sie z nią ozenił

Gość sdfffds
JA I NA MIEJSCU MATKI ZROBIŁABYM BADANIA BO MOŻE DOSZŁO DO PODMIANY DZIECI rude dziecko po szatynce i brunecie, gdy rudy jest recesywnym, to chyba niemożliwe czy jest na sali genetyk od ludzi?!

Szkoda, że większość osób krytykuje autorkę a tak naprawdę jej nie znacie jeśli naprawdę nie zdradziła swojego męża to rozumiem jej ból z tego powodu jej facet to skończony dupek nie oszukujmy się, ale taka jest prawda.

"z duzo mniej "blachego" powodu.Wiec nie pie**ol komiczne!" no właśnie :D:D:D:D

oj teraz faceci nie mają zaufania do kobiet , nie ma co mieć pretensji że chce sprawdzić. Musi sprawdzić bo jak będzie miał wątpliwości to nie nie będzie mogł naprawdę pokochać tego dziecka.