Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguniaa

jak długo facet może czekać na kolejne spotkanie, skoro ja juz kolejny raz

Polecane posty

Gość odp za komiczne
tak są takie sytuacje, i to co ją utrzymuje to niepewność. Potrzebna jest tutaj inicjatywa z której ze stron, żeby pchnąć dalej To o czym tu jest mowa to uganianie się z kwiatkami czekoladkami, tysiące słodkich smsów, płacenie za wszystko i przekonywanie do siebie a potem są takie jazdy jak "ja sie wam przyznam ze ja uwielbiam jak sie tak uganiaja.. najdłużej to wytrzymał 0,5roku. ale oczywiście wiedzialam ze nic z tego nie bedzie, bo chemi było brak." Ja również mógł bym zaproponować 2 razy spotkanie a potem dać sobie spokój A potem ewentualnie zgodzić sie na propozycję :P

Gość komiczne a co jesli
kurde, ale on mnie tez oniesmiela! :D :O czasami sobie mysle tak jak Ty, ze co tam, powiem, napisze, dam znac, raz nawet tak zrobilam, odpisal dosc oficjalnie, ale dajac do zrozumienia, ze mnie nie ignoruje. no mowie Wam, skaranie boskie z nim mam :O

komiczne Ja się Twojej osobie od dawna. Ciekawia mnie pewne fragmenty..a mianowicie "Ja daje jednoznacznie do zrozumienia, ze jestem zainteresowany..." prosze o konkrety sa różnice co do okreslenia "jednoznacznie" i "kobieta ma okazaywac WYRAŹNE zainteresowanie moją osobą i musze to widziec "

Gość komiczne a co jesli
niepewnosc, tak z tym sie zgodze. I z ta inicjatywa. Tylko kto? :O nie zgodze sie jednak, ze jest to uganianie sie z kwiatkami, nie nie, to nie tak. Nie ma czegos takiego, nie ma slodkich sms-ow tym bardziej! tak samo z placeniem... najgorsze jest to, ze nie wiem nawet jak ta nasza sytuacje nazwac :O

Gość odp za komiczne
nie mówię że jest tak w Twojej sytuacji, to jest odniesienie się to całego topicu "nie zgodze sie jednak, ze jest to uganianie sie z kwiatkami, nie nie, to nie tak. Nie ma czegos takiego, nie ma slodkich sms-ow tym bardziej! tak samo z placeniem... najgorsze jest to, ze nie wiem nawet jak ta nasza sytuacje nazwac " Inicjatywę powinien wykazać facet A jak jest nieśmiały to tak jak kyyrene napisała incjatywe może przejąc kobieta :P Twoja sytuacja jest normalna nikt nie bawi się w żadne gierki, jest chemia brakuje tylko odwagi na konkretne kroki:P

""Ja daje jednoznacznie do zrozumienia, ze jestem zainteresowany..." prosze o konkrety sa różnice co do okreslenia "jednoznacznie" i "kobieta ma okazaywac WYRAŹNE zainteresowanie moją osobą i musze to widziec "" To dość proste... Widze laske na imprezie... Nie rzucam jej ukradkowych spojrzen, nie robie maslanych oczu itp... Podchodze i zaczynam dyskusje... Jesli fajnie sie gada, to w jakis tam mniej lub bardziej fantazyjny sposob prosze ją o telefon... Jesli nie chce dać - tzn naprawde nie chce a nie droczy siep o prostu, to koniec... nie wyciągam od znajomych jej tela, nie robie jakichs mega podchodów itp np. wystajac z kwiatami pod jej pracą ... Ja wykazalem inicjatywe, teraz jej ruch... Moge ewentualnie sam telefon swoj zostawic mowiac, zeby zadzwonila jesli bedzie zainteresowana...

Gość ofe rma
jak nie czeka 20 lat zanim łaskawie wyrazisz zainteresowanie to co to za facet. :D

a moze sama go zjadłaś i sie teraz nie przyznajesz, zeby na żarłoka nie wyjść ? ;)

komiczne Jeszcze sie wstrzymam z wnioskami. Trwa okres badawczy. Ja jestem żarłok straszny(walcze z tym ale na siłowni) bo nie umiem mniej jeść :-)