Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilka23

Suknia Eddy K 77750 !!!

Polecane posty

Gość Emilka23

Sprzedam wspaniala suknie Eddy K 77750 !!! Rozmiar 38. Suknia w stanie idealnym ubrana tylko na uroczystosc w kosciele i do sesji w parku (Cypr!) Jest bardzo orginalna i bardzo kobieca. foto na meila.Tel 691672051

Gość massakkra
tragedia ta suknia, tragedia ta gruba baba i jej cucki na wierzchu. Za darmo bym w czymś takim nie wyszła.

mi rowniez sie nie podoba...baba jak baba bo akurat taka jest zle dobrala...nie wiem czy to wlascicielki ogloszenia zdjecia..ale okropne...ten pan mlody tez sie pieknie ubral hehe

ja bym takiej sukni nie ubrała, ale jeśli ubrała by ja jakas szczupljsza alska, to mogłoby to fajnie wyglądać. Porażający jest natomiast srój pana młodego :o

sukienka sama w sobie mi sie podoba,chociaz moj B.pewnie by zawalu dostal jakby mnie w czyms takim na slubie zobaczyl..rzeczywiscie,wyglada niezbyt na tej pani,a pan mlody:Omatko wyglada jakby wrocil z imprezy z poprzedniego dnia:O

Gość slowianska dusza
a coz to za tragedia??przepraszam cie autorko, ale dziwie sie,ze cie ksiadz z kosciola nie wyrzucil, przeciez biust masz prawie na wierzchu:(( co do pana mlodego, to wole przemilczec... Jednym slowem ciesze sie,ze mam inny gust co do ubioru i mezczyzn..

Gość ola 18

Gość ola 18
witam suknia jest przepiekna ja wychodze za maz w maju i ta suknie zaloze ja jestem szczupla i wygladam slicznie pozdrawiam

Gość aaaaadds
dobry boże! :o nie dosć że jesteś tłusta, cyce masz na wierzchu, ślady od kostiumu do opalania, buty które kompletnie nie pasują do ślubu i jeszcze ten mąż jak mafiozo :o i to chwalenie się cyprem w opisie. dziwie się że cię wpuścili do kościoła :o szok! :o

suknia mnie się nie podoba.ale zwrócę uwagę,że przy wyborze sukni powinnaś kierować się co zakryć,a co odkryć.Owszem dziewczyny mają rację,że masz zbyt obfity biust,i jesteś dobrze zbudowaną kobietą,więc pewne rzeczy powinno się tuszować.

hm......... pan młody :O istna tragedia brak krawatu marynarki i taki jak po imprezie a panna młoda no cóz ma czym oddychac ale czy az tak musi wystawiac niekoniecznie i całosc jakos nie pasuje do siebie suknia biał buty jakies imprezowae bukiet delikatny a restza wyzywajaca