Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszołom..ka

chce się uzależnić od innego forum!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość oszołom..ka

mam dość tej zjechanej i porytej kafe a codziennie muszę tu wejśc i siedzę i marnuję swój czas!!!! Jest tyle wartościowych forów a ja ciągle wracam do tej chorej, debilowatej kafe

Gość drggeg
przejdz na wizaz.pl tam jest pelna kulturka

Gość mam to samo zamiast pisac
na forach dla "ąę" to siedze tu :o Kto by pomyslal, ze pani doktor siedzi na takim szajsie :o Moi znajomi pisza na racjonaliscie, forach o literaturze a ja czytam podszywy :o

Gość to podaj linki do tych
wartosciowych forow pewnia na zadnym nie ma t\akiego ruvhu jak tutyaj

Gość no tak tylko aby siedzieć
na forum tematycznym to trzeba być w temacie :P zresztą takie fora nie są do siedzenia bo zwykle pojawia się tam najwyżej kilka wiadomości dziennie

no ruchu nie ma prawie w ogole :o A dynamika jest dużą i chyba jedyna zaleta kafeterii. Poza tym śmieszy mnie poczucie humoru paru osób i to wystarczyło, żeby sie uzależnic :o Poza tym nie lubie nadętych bufonów, z którymi mam na codzien do czynienia, a tu mam alternatywe ze hoho

Gość oszołom..ka
nie chce mi się wklejać linków, użyj googli to znajdziesz fajne fora. Czyli moje zdanie nie jest odosobnione?Dziewczyny, co z nami? ja też wielka pani doktor, z dwiema podyplomówkami a siedzę tutaj jak .... grrrr a najgorsze jest to, że to kafe wypacza moje postrzeganie świata! We wszystkim szukam intrygi, nie iwerze facetom, jakiś taki totalny dekadentyzm tu panuje i co gorsze- zaraża!!! wyrzućcie mnie stąd!!!! proszę!!! zablokujcie mi jakoś wchodzenie na kafe

Gość nie dekadentyzm tylko
szczerość. Bo na żywo przeważnie nie wypada powiedzieć, że....

Oj wypacza, wypacza wizje swiata. Przez kafe kobiety postrzegam jako zbieranine tępaków, co tylko im tipsy i kupy dzieciaczków w głowach, a facetów jakos rozbuchanych samców czyhających na okazje do zdrady :o

Gość oszołom..ka
mam to samo...----> jeju mam tak samo :-( :-/ KONIECZNIE muszę z tym skończyć!!!!