Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanko do was

mam 22 lata i od zawsze

Polecane posty

Gość mam pytanko do was

pociągali mnie starsi a teraz chce miec chlopaka kolo 30 czy to jest normalne /

Gość no wiec tak...
pewnie wydaje ci sie, ze tacy faceci sa dojrzalsi ale wierz mi w wiekszosci przypadkow ejst calkiem przeciwnie...

Gość mam pytanko do was
ale ja uparcie dąże do tego aby znalesc sobie takie faceta, jak ktos ma mniej niz 28 to od razu go odrzucam

Gość mam pytanko do was
mysle ze tylko taki facet potrafilby sie mną dobrze zaopiekowac

Gość lili111
mam tak samo choć mam dopiero 21 lat .Wydaje mi sie że tacy facieci są dojrzalsi psychicznie

Gość mam pytanko do was
pozatym tacy juz nie patrzą tylko na urode, wydaje mi sie ze planują przyszlosc bardziej powaznie , ciągnie mnie do starszych poprostu

Gość mam pytanko do was
no ale niestety, nikogo takiego nie widze na horyzoncie narazie, a niektorzy myslą ze dziewczyna mając 22 lata mysli tylko o zabawie :( a tak wcale nie jest

Gość mam pytanko do was
chialalabym sie zatem dowiedziec co faceci kolo 30 myslą o dziewczynach w moim wieku, czy chcielibyscie byc w związku z kims duzo mlodszym od was?

Gość mam pytanko do was
ale mi nie tylko sie podobają, ja chce z kims takim stworzyc związek

Gość mam pytanko do was
Jarek nie masz 30 wiec sie nie odzywaj chlopczyku , nie gadam z takimi w twoim wieku, interesują mnie tylko dojrzali panowie bo jak widac kolega nie osiągnąl jeszcze dojrzalosci psychicznej i emocjonalnej :( nie chodzi mi o kase i nei ran mnie takimi slowami

Gość mam pytanko do was
a ja wręcz przeciwnie :) wyglądam na wiecej niz 22 lata wyglądam na prawdziwą kobiete :)

Gość mam pytanko do was
jarek hamie zamknij dziubek , chlopcze odezwij sie za 6 lat wtedy mozemy nawiązac dialog :) bo nic nie wiesz o zyciu i pewnie sam szukasz panienek na krotki numerek

Gość hey ho
też tak zawsze miałam, jakoś nigdy nikt w moim wieku mi nie odpowiadał, a podobali mi się nawet faceci w wieku mojego ojca. Teraz mam 23 lata, od 4 lat faceta 10 lat starszego i jest super. Zresztą uważam, że facet tak mniej więcej od 27 roku dopiero robi się w miarę rozsądny. Oczywiście równie z tym bywa, ale taka średnia mniej więcej mi się nasuwa z obserwacji. Z moim dogaduję się super, jest tylko jeden problem związany z wiekiem - boję się, że odejdzie z tego świata szybciej, niż ja..

Gość mam pytanko do was
wiesz co jaruś zajmij sie lepiej swoimi dmuchanymi lalami, dobrze Ci radze bo twoj tok wypowiedzi tylko potwierdza Twoją zrujnowaną psychike , nie musisz tego czytac. Wiec daruj sobie marne teksty

Gość mam pytanko do was
hey jo= no wlasnie ja od dziecka wolalam sie przyjaznic ze starszymi kolegami, z rowiesnikami to raczej marnie sie dogadywalam. Potem byli chlopacy jeden starszy o 3 lata potem o 5 ale zawsze bywaly jakies bariery. Glownie rozstawalismy sie z mojego powodu (raczej rodzicow) bo bylam wtedy jeszcze na ich utrzymaniu a oni są bardzo surowi . A teraz jestem juz samodzielna i chce sie znow zakochac

Gość mam pytanko do was
jaruś musisz byc strasznie zdesperowany, skoro odwiedzasz notorycznie forum dla kobiet :(

Gość mam pytanko do was
nie szukam sponsora, a moja szpara nie powinna cie interesowac. W gruncie rzeczy wole 30letniego Faceta przez duze F, niz takiego niedorozwoja umyslowego jak Ty Jaruś :( przykro mi to mowic chlopcze :) ale taka jest prawda niestety

Gość hey ho
Nie martw się tym, co tacy faceci myślą o 22-latce, jeśli to będzie ten jedyny, to dostrzeże w Tobie to, kim jesteś naprawdę. Ja mojego poznałam kiedy miałam 17 lat, uważał mnie wtedy za dzieciaka, spotkaliśmy się jednak po roku i zupełnie inaczej zaczęliśmy na siebie patrzeć. No i samo się stało, poznaliśmy się lepiej i zakochaliśmy. Żadne bariery nie miały wtedy znaczenia i nie mają teraz również. Tylko wiadomo, nie szukaj na siłę. I nie przekreślaj też ludzi ze względu na wiek, liczy się jednak taka prawdziwa dojrzałość. Moją koleżankę też pociągali zawsze starsi, ale zakochała się w rówieśniku i jest im fajnie. Ślub planują. Różnie bywa :)

Gość mam pytanko do was
no to gratujlacje :) ja ciągle szukam ale w realu trudno nawiązac kontakt z takim facetem

Jarek, ty sie natychmiast uspokój :O Co złego w tym że laska lubi starszych? tez mam starszego faceta i uważam ze taki układ jest dla mnie idealny. Musisz zauważyć drogi Jarku iż kobiety dojrzewają szybciej i oczekują zazwyczaj od zycia stabilności której niestety faceci w wieku 20- 25 lat jej nie zapewnią :)

Gość mam pytanko do was
otouż to delicious :) ja najbezpieczniej czuje sie przy facecie wlasnie w takim wieku i czuje ze tylko on jest w stanie dac mi cieplo i milosc :) bo mlodzi to jeszcze mają pstro w glowie tak jak nasz jaruś ;)

Gość no wiec tak...
ale tacy faceci sa juz z reguly bo wielu zwiazkach co zreguly swiadczy o tym, ze oni po prostu nie umieją stworzyc normalnego zwiazku z kobietą. normalni faceci przed 30 sa juz wszystcy pozajmowani. zdarzaja sie wyjatki, porzadni wartosciowi faceci, ale naprawde wiekszosc to nic specjalnego. lepiej uwazaj...

Gość no wiec tak...
pisze ci przeciez , ze jestes w bledzie. czasem tacy samotni faceci po 30 albo przed sa bardziej popaprani emocjonalnie niz ci co maja 25.

nie zawsze tak jest :) mój na szczęscie nie ma 30, jest troche mlodszy, owszem mial kilka poważnych związków,ale mi to nie przeszkadza. niestety rożnica wieku moze niektórym przeszkadzać, szczególnie komus w moim wieku:)

Gość mam pytanko do was
Jaruś przewidujesz swoją przyszlość ? Tak moze Ty będziesz taki po 30stce ale chce podrkeślic ze nie zawsze trafia sie na takiego Jareczka :) Ty myslisz ze jesli z facetem jest cos nie tak to ja chce z nim byc? otoz nie Jareczku, kobieta posiada cos takiego jak intuicja oraz jeszcze pare innych zmyslow ktore uzywa do tego aby mogla wybrać najlepszego męza dla siebie i ojca dla swoich dzieci :) ale co Ty mozesz o tym wiedziec, widze ze Ty otaczasz sie wokol samych dziffek skoro o nich tak namietnie wspominasz:) a nie wokol kobiet ktore chcą miec kochającego i dojrzalego męzczyzne na cale zycie :)

Gość mroczna rzeka
Jak poznalam mego meza mialam wlasnie 22 lata a on 30 lat. najpierw troche balam sie tej roznicy wieku a teraz wogole mi to nie przeszkadza a on jest najukochanszy i najcudowniejszy na swiecie. jestesmy razem 6 lat:))

Gość mam pytanko do was
mroczna rzeka :) gratuluje kolejy przyklad ze mozna stworzyc szczesliwy związek z takim facetem :)