Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jljljl

Wolicie facetam czy kobiete ginekologa??

Polecane posty

Gość jljljl

ja wole faceta,jakos tak babki wydają mi sie mało delikatne , nie zawsze szczere i troche nawet złosliwe dla pacjentek, szczegolnie tych atrakcyjnych....NASZA młoda Pani doktor z naszej miejscowosci, jest starsznie niemiła do młodych dziewczyn, a do starszych Pan ponoc super..uprzejmia:) Za to moj gin jest the best, opowiada mi kawały kiedy ja leze rozkraczona na fotelu ehhe

Gość faceta ale to zależy
Teraz chodzę do faceta i jestem z niego bardzo zadowolona, bo jest mily, uprzejmy, grzeczny, delikatny a przede wszystkim dobry fachowiec i uspokoić potrafi :)

jest mi absolutnie wszystko jedno. chodzilam do przedelikatnej pani ginekolog... tylko nietsety zaczela nawet panstwow cenic swoje wizyty :P i na delikatnych facetów tez trafilam... za to raz trafilam na pania dr ktora najpierw mi zrzucila na brzuch zel do usg poxniej glowiece... lezalam i czekalam jak mi zwali caly sprzecior na brzuch :D:D jakas taka roztragniona byla... a po porodzie mialam gorączke wiec poszlam do spzitala na kontrol i przyjal mnie pan dr ... po jego badaniu moje szwy samorozpuszczalne przestaly istniec... a darlam sie tak ze mama co stala na korytarzy wpadla do gabinetu... a po rozmowie z dziewczynami wiem ze ten lekarz ma wlasnie takie spodsoby badania... :-/ nie polecam nikomu spotkania z nim.

Gość ferfewfefref
:)opwiadam kawały?