Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynyyyyyyyy

pytanie do chlopakow...???

Polecane posty

Gość dziewczynyyyyyyyy

jakie dziewczyny wam sie tak naprawde podobaja. jakie wymiary powinien miec ten ideal? ile to za duzo a ile to za malo? jaki wzrost przy jakiej wadze itp? blondynka, brunetka, sztuczna solara z odrostami? piszcie wszystko co wymyslicie tylko prawde bo ja sie zagubilam juz w tym swiecie.

Gość qBartek
mi podobają się po prostu normalne, takie które nie próbują niczego udawać; centymetry nie maja znaczenia

Gość tak szczerze
a gdyby tak pozostac soba...

Gość dziewczynyyyyyyyy
mam zamiar pozostac soba ale chcialabym wiedziec co inni mysla przechodzac ulica czy zapoznajac sie ze mna. to wszystko.. kurde ale ciezko mi w te obojetnosc wzgledem centymetrow uwierzyc albo ze na chlopaku wrazenie zrobi 70 czy 80 kilogramowa dziewczyna. kiedys wszystko wydawalo sie latwiejsze i jasniejsze a teraz czlowiek ma wakacje to zaczal sie za duzo zastanawiac :)

Gość oj kobitko kobitko
tu nie chodzi o wymiary tylko proporcje jak masz widoczny biust, wcięcie w talii i okrągłe biodra to gut, możesz nawet miec 80 kilo ale jak masz figurę klepsydry jesteś seksowna a jak jesteś płaska i równa od góry do dołu to gorzej.....musisz wtedy ubrac się tak by podkreślic biust (powiększyc push upem, bluzką w poprzeczne paski, falbanki itp), podkreślic talię paskiem, zaokrąglic biodra spódniczką itp na nogę seksowny bucik, oszałamiający zapach, nowa fryzurka, kobiece dodatki.... nie pytaj czy blond czy brunetka, każdy lubi co innego, jeden z długimi wosami drugi z krótkimi, jeden na sportowo ubraną inny wyłacznie w sukience

Gość oj kobitko kobitko
zapamiętaj o kobiecości stanowi figura klepsydry a nie wymarzone 90 w biodrach, 60 w pasie i 40 w udzie ani też magiczne 50 kilo na wadze..... sylwetkę można tworzyc nie tylko dietą i cwiczeniami ;-) ale też odpowiednio dobranym strojem

Gość tomekm
na pewno nie wychudzone wieszaki anorektyczki z ktorymi nie da sie porozmawiac ani wyjsc na kolacje bo zamawiaja lisc salaty

Gość tez jestem ciekawa bardzo
no dobra a na jakiej zasadzie wybieracie dziewczyne do ktorej podchodzicie. co najczesciej przykuwa wasza uwage i dlaczego decydujecie sie akurat powiedzmy na jolke jak obok stoi kaska maryska zoska i anka?

Gość dziewczynyyyyyyyy
up up podnosimy chlopaki wypowiedzcie sie cos wiecej konkrety jakies. w zamian my odpowiemy jak macie pytania o to co siedzi w psychice dziewczyn hehe

Gość halo centralo
tez jestem ciekawa