Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosiak3321

Pierwszy raz - cybersex

Polecane posty

Witam, Jakie mialyscie pierwsze wrazenia po cyberseksie? Ile mialyscie lat? W jaki sposob sie kochalyscie? Macie stalego partnera? Gdzie to bylo? Ja wlasnie skusilam sie na kochanie sie na tlenie, zostalam poderwana w pracy, gdy mialam chwilke czasu, moj amant tak potrafil pisac, ze sie zwilzylam w mig. Mocno sciskalam udami i tak przyszedl pierwszy cyberorgazm, kolezanka z pokoju nawet sie nie zorientowala. myslala ze siedze w Excelu :) Piszcie prosze bo nie chce myslec ze jestem sama

Gość si si amore
zal

Gość ble ble oooo
ja miałam chyba z 15 lat jak to było 1 raz siedziałam na czateri i chyba było to z moim rówieśniekiem (przynajmniej tak mi napisał) po minucie gadania szybko sie zwilżyłam a potem to tylko 2 paluszki na łechtaczkę i orgaźmik gotowy :D

Witam! Ja lat temu sześć na Interii z przemiłą i prze seksowną dziewczyną... Najpierw klikanko co bym zrobił z nią jak by była u mnie, jak ja to widzę jak ona ... Zrobiła się mokrutka zaproponowałem podpięcie kamerek... byłem w boksereczkach twardy i gotowy na wizje :) wyjąłem go i bawiliśmy się nieźle... do dziś mam kontakt z moją pierwszą cyber królową :) mieliśmy nawet Real kilka razy... Tak więc polecam:) zresztą jak chce któraś miła Pani spróbować zapraszam sebatwardo@gmail.com :)

Gość gkgkfgjyfuyj
hehe fajnie sie te komenty czyta az mam ochote sprobowac;p

Gość gkgkfgjyfuyj
Ty napalony chyba strasznie jestes;p

Gość gkgkfgjyfuyj
ooooooooooooooooooo