Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uououo

gdzie jest okres???

Polecane posty

Gość uououo

Dziewczyny nie wiem co sie dzieje? Od dwoch miesiecy biore tabletki antykoncepcyjne, miedzy pierwszym a drugim opakowaniem krwawienie wystapilo normalnie w przerwie 7 dniowej, natomiast odkad skonczylam 2 opakowanie (a bylo to w niedziele) nie dostalam jeszcze okresu :( i nie wiem dlaczego? Tabletki zawsze bralam regularnie o jednakowej porze i nigdy nie zapomnialam o zadnej tabletce!! Nie rozumiem dlaczego nie dostalam jeszcze okresu, bo ciaze raczej wykluczam przy starannym i regularnym braniu tabsow.Czy ktoras z Was tak miala, czy mozliwe jest ze krwawienie w tym miesiacy w ogole nie wystapi??

Gość pozdrawiamy pozdrawiamy
Ogląda mecz :classic_cool:

mozliwe, ze wystapi np 4/5tego dnia z tych 7dmiu. mozliwe tez, ze jesli wymiotowalas lub mialas biegunke niedlugo po polknieciu jednej z tabletek, pozbyla sie jej w ten sposob (czyli, jakbys jedna pominela).

Gość bujou18765
zobacz moze w lodówce siedzi :classic_cool: :D

Gość uououo
nie wymiotowalam i nie mialam biegunki

Gość zenjk
zrób test ciazowy

Gość Okres
Jestem! Ktoś o mnie pytał? ;)

Gość uououo
No chyba raczej niemozliwe zeby to byla ciaza, przynajmniej nie powinna. Mozliwe ze okres dostane 4 albo 5 dnia - wolalabym te wersje

Gość zenjk
zrób test ciazowy , bedzie juz wiarygodny , jesli wyjdzie nagtywny to czekaj spokojnie na okres, mojej siostrze okres podczas brania tabletek 2 razy sie niepojawił , poprostu sie niepojawil , w ciazy nie była

Gość uououo
ok dzieki zenjk, troche sie uspokoilam...

Gość zenjk
uououo-> i ty napewno tez dostaniesz , ale wiem ze nieraz okres moze sie wcale niepojawic podczas brania tabl, mojej siostrze tak ginekolog powiedzial , tez sie bala ze jest w ciazy ale jednak nie była , bo jak , ginekolog powiedzialze jak sie bierze regularnie tabl o tej samej godzinie to sie w ciaze nie zajdzie , a dla własnego uspokojenia sie zrób test , ale napewno w ciazy nie jestes