Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _siostra_

BRATOWA TRZĘSIE MOJĄ RODZINĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość _siostra_

Mam dość mojej bratowej.Buntuje moją matkę przeciwko mnie ,chce nas skłócić , z bratem tak samo.Wojna między nami na całego .Matka chyba jest za nią bo ona jest bliżej .Bratowa nie pracuje tylko ciągnie kasę od mojej rodziny.

No to co mamy Ci poradzic ... nie ma innego wyjscia jak wywolac burze i patrzec na skutki, chyba że sama sie wyprowadzisz i odetniesz od rodziny toz inaczej niz słowami nie otowrzysz reszcie oczu, chyba ze ona robi cos np podkrada pieniądze i przedstawisz na to dowody.

To jej powiedziałam ale przez to mam i brata przeciwko sobie .Ojciec umarł to oni wszystko zagrabili dla siebie a ja nawet przyjechać do domu rodzinnego nie mogę

Matka chora na emeryturze ale pracuje dodatkowo bo ............bratowa nie pracuje a na utrzymaniu 2 dzieci .

O sprawie spadkowej też im powiedziałam i po tym mam i matkę przeciwko sobie .Brat chce mnie zastraszyć wraz z bratową śle mi sms .

Gość prezęt
nie gicior, tu sie nie zgodze celem zmadrzenia wali się łbem w debowe drzwi, a potem poprawia obuchem, a potem to już ambulans, ale ty wtym nie bierzesz udziału.....;-P

Mama nie mieszka z nimi w jednym mieszkaniu ale w jednym mieście .Mają całkowitą kontrolę nad nią.Ja mieszkam od nich 400 km ale słuchać o tym nie mogę .

Gość ojca mi brak
Witam ! Mam podobny problem tydzień temu zmarł mi ojciec z ojcem miałem kontakt dobry . Bratowa manipuluje matka już od 5lat. Teraz gdy nadchodzą święta było ustalone ze święta zorganizujemy u mnie wraz z zona zaprosimy mamę i brata z rodzina dzis zostałem uswiadomiony ze święta będą u tego rudego j***ca bratowej przeciwstawiłem się temu ponieważ miały być u nas mam duży dom itp. Zona zawsze się stara . Jak zrobiłem awanturę to matka powiedziała że wigilia będzie u niej ze do nas nie przyjedzie na wigilie matka bardzo żądno nas odwiedza nawęd w moje urodziny nie miała czasu ale życzenia mi zlozyla . Oznajmiłem ze widocznie woli spędzić święta tylko z bratem i z rodzina jego zony których widzidzi co dzień bo mieszkają blok dalej , nas rzadziej nawde kontakt emocjonalny z nasza córka ma mniejszy niż z córką brata , powiedziała mi ze jak moja zona niechce to na wigli być na jej warunkach to żebym się przyjechał opłatkiem przełamać po koacji jak ona myśli ze zostawię zone i dziecko w wigilie bo ona przez manipulacje bratowej ma jakieś dziwne nie wytumaczalne fimery . Przeciesz to jest ewidentna próba podziału rodzinny za pomocą mojej bratowej . Jak rozwiązać taka sytuacje .ojciec za życia mowil mi ze jak on odejdzie bede musial się troszczyć o zone i córka bo matka brat i bratowa to BANDA TROJGA