Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerka/

proponuje minus 7 kilo w dwoch etapach.od 19.06.08 start przylaczcie sie!

Polecane posty

czesc o weekendzie to ja nie bede pisac bo to była jedna wielka MASAKRA jak bedzie dalej to nie wiem. Zawsze mam wielkie checi do odchudzania ale zeby jeszcze trzymac diete. Nie no jestem załamana tzn dzis niby jak na razie jest dobrze ale ... trzymajcie sie

Dziekuje za wszystkie rady. Na razie w ekspresowym tempie musze schudnac wiec bede na dietce. Dzis pierwszy dzien sukcesu. Na koncie 1000kcal. Jestem z siebie baaardzo zadowolona. Mam nadzieje,ze jutro bedzie jeszcze lepiej. Wspomagacz niestety albo stety zamowilam juz wczesniej i lada dzien ma dojsc. Sama jestem ciekawa jak na niego zareaguje. A tak wogole to jest mi strasznie smutno bo moj chlopak caly weekend mi mowil ze mam gruba dupe, brzuch jak kobieta w ciazy i ze musze schudnac :( Tak przykro mi juz dawno nie bylo.... :( Startuje wiec dzis z waga 65kg przy 165cm wzrostu. Za tydzien wyjezdzam nad morze. Musze zrzucic jak najwiecej do tego czasu

Gość słaba-silna wola
Jelinka- powiem szczerze, że w ciężkim szoku jestem, po tym co przeczytałam. Jesli mój facet powiedziałby mi ze jestem za gruba to go pakuję i wypad!!!!!! Słonko odchudzamy sie dla siebie i dla lepszego samopoczucia a Twojemu ukochanemu facetowi powinnaś się podobać taka jak jesteś. Najwazniejsze to usmiech na twarzy i jesli za tydzień nad morzem okaze sie że może nie do końca jesteś zadowolona ze swojego wyglądu, KOMPLETNIE SIE TYM NIE PRZEJMUJ:-)Jesli możesz staraj sie trzymać linię ale jeśli czasmi nie wychodzi to co z tego:-) My kobitki juz takie jesteśmy że cały czas sie odchudzamy albo przynajmniej mówimy ze jestesmy na diecie:-)Ja weszlam w to poniewaz chciałam razem z Wami w grupie, spróbować czy dam rade wytrzymać, bo wiem że i Wy sie katujecie. Ale bez przesady wszystko w granicach rozsądku. A nad możem masz mieć dobry humor bez względu na to jak bedziesz wyglądała( ZAWSZE PIEKNIE) Jeśli Twój męzczyzna zapomniał Ci to powiedzieć to walnij go porzadnie w głowę i przypomij że kobieta potrzebuje czasami usłyszeć coś miłego i żeby pamietał o tym na przyszłość. Pozdrawiam i głowa do góry:-):-):-):-) P.S. To mój czwarty dzień i na razie sie trzymam ...ale nie wiem jak długo jeszcze:-)))))))

jelinka az mi sie wlosy zjezyly jak to przeczytalam ;/ kochanie - takiego faceta to w d... za przeproszeniem kopnac absolutnie nie pozwol zeby ci mowil takie rzeczy - a on co? model jakis? musisz znac swoja wartosc - z tego co widze to pieknie juz schudlas i dalej zajmujesz sie swoja sylwetka, ale do tego zeby wytrwac potrzebujesz tak naprawde spokoju a nie jakichs dziwnych przytykow i tak jak pisze slaba-silna wykorzystaj urlop dla siebie i niech nic ci nie zmaci humoru - tak naprawde to zadna z nas nie jest doskonala i trzeba sie pokochac z calym dobrodziejstwem inwentarza a chudnac/grubnac/malowac/ubierac/ i cala reszta dla siebie i swojego dobrego samopoczucia a nie czyjegos widzi mi sie trzymaj sie i nie daj smutkom

Ja wiem ze on tak nie powinien mowic,ale wiazac sie z nim, wiedzialam ze duza wage przywiazuje do sylwetki dziewczyny, tyle ze wtedy wazylam 10kg mniej niz teraz. Odkad przytylam ciagle slysze od niego ze powinnam cos z tym zrobic, ze on nie chce miec w przyszlosci grubej zony itp... :( A odchudzam sie glownie dla siebie. Dla niego nie potrafilabym, dla nikogo innego poza soba bym nie potrafila... Nad morzem postaram sie czuc dobrze choc wkurza mnie ze wokol sa same szczuple laski i tylko ja taki wieloryb na tej plazy... Choc raz w zyciu chcialam sie czuc atrakcyjunie i pewnie nie zdaze, ale moze do nastepnego wyjazdu nad morze bede juz szczuplutka. Dzisiaj moj 2 dzien dietkil. Trzymam sie niezle. Zjadlam jak na razie 700kcal i mysle nad kolacja powoli. Co do cwiczen to na razie nie cwicze tylko spaceruje troche. A jak wy sie trzymacie??

Dzien drugi zakonczony. Pochlonelam- 1100kcal, z cwiczen - 30min szybkiego marusz i 1 dzien A6W Jutro zaczynam brac moj wspomagacz. Z dnia dzisiejszego jestem bardzo zadowolona

Ale tu cichutko... A u mnie dzien 3 w toku. Wzielam jedna tabletke probki venomu bo takową dostałam ale żadna rewelacja. Nic specjalnego nie odczuwam. Zdam relacje wieczorkiem jak mi poszlo

ja zmieniam topic, bo tu gada moze 2 , 3 osoby.. rezta jest odpedzana :O :/

Hej! Chciałabym sie przyłączyć :) Ostatnio dużo spaceruje i ćwiczę :) Ważę 65 kg przy 164 cm wzrostu... I mam bardzo rozbudowane uda (rzecz rodzinna) i troszkę sadełka na brzuchu :( Powiem jeszcze Ze ciałko mam zadbane i delikatne, jednym słowem wypielęgnowane :) Fryzurę mam nową (luxxx) także wygadam super, tylko to sadełko. Małe, ale jest :) Chciałabym schudnąć, a z Wami byłoby mi raźnej :)

najnowsza zołza- zapraszamy :) Widze ze mamy podobne parametry. Ja przytylam ostatnoi i startuje z waga 65kg przy 165cm wzrostu :) surowka- zostan z nami!

No co tam dziewczynki slychac U mnie rewelka polecam diete stilmanna ja nie czuje sie glodna w ogole boje sie tylko zastoju brrrr

Czas podsumowań. Dzien 3. Pożarłam 700kcal. Z cwiczen 1.5h spacerku,ale takim szybszym nieco tempem. Bylam tez dzis u fryzjera, ale jestem srednio zadowolona. Wyraznie mowilam,ze na dlugosci ma nic nie skracac tylko delikatnie koncowki przyciac i wycieniowac wloski,a ona co zrobila?? Zciela mi wlosy do ramion :/ Masakra. Najgorzej moze i nie jest,ale wkurza mnie jak nie umieja sluchac klienta....

heja :) witaj najnowsza zolzo :) jelinka gratulacje - idzie ci wysmienicie :) suruweczko - zostan zostan ja nie moge teraz za duzo pisac, bo w pracy kociol - ale od poniedzialku postaram sie nadrobic zaleglosci diete trzymam - dzisiaj 61,3 wiec juz 4 kg mniej :D usciski

Mamusia kupila wczoraj duuże delicje i wiezorkiem zjadłyśmy je we dwie :( mam wyrzuty sumienia, ale ja nie potrafie oprzeć się słodyczom :((

Ja mam za soba dzien 4 :) Zjadłam 550kcal i spacerowalam szybkim tempem przez 30 min. Jestem po raz kolejny zadowolona :)

Gość cholerkaaa/
WITAJCIE tak jak mowilam mam spieptrzony komp wskoczylam do kafejki intern.na szybko .ja jestem na 7 dniu choc 4 dzien diety do konca nie trzymalam ale to nic i tak w weekend zjem po prostu malo ale nie dokladnie to co mam w rozpisce bo niestety nie befde miec na to warunków -weekend u tesciowej:/ a teraz krotko efekty: w ciagu 7 /8 dni z jednodniowym grzeszeniem zeszlo ok 3 kg mniejszy brzuch boczki i chudsze nogi-choc bioderka sa:/ale jestem zadwowolona bylam wlasnie na zakupach pokupowalam sobie pare fajnych szmatek:) teraz czeka mnie weekend wiec do konca diety nie bedzie ale mam nadzieje chociaz nie przytac a potem startuje znowu z zelazna plus cwiczenia kolejne 3 kilo powinno zejsc to bedzie razrem 6 potem 2 kg na urlopie i bedzie razem 8 to nawet wiecej niz sie spodziewalam:) na dana chwile jestem zadwolona troche mi tennweekend krzyzuje plany ale to nic dam rade z cwiczeniami w nast tyg spoteguje efekt:) aha musze sie pochwalic kupilam mega sexi sukienke nigdy nie czulam sie tak zjawiaskowo:) mam nadzieje ze komputer bede miala sprawny w nast tyg caly czas z wami jestem :*3majcie sie kochane daje ciut inny nick bo nie chce mi sie logowac ale to ja cholerka:)

Dzien 5 Dzis zjadłam ciutke wiecej tj jakies 1200kcal. W sumie nie wiem czemu, nie czulam glodu ale jadłam :P Tak juz czasem mam, ale wazne ze w jakims rozsadnym limicie sie zmiescilam :) Z cwiczen znow 30min szybki marsz. Codziennie staram sie ostatni maszerowac szbykim tempem :) Powoli wchodzi mi to w krew ;) Wychodze z założenia, że skoro nie chce mi się ćwiczyć w domku to chociaz powinnam duuuzo spacerowac :) Chwalilam sie juz,ze kupilam sobie zajebista sukienke?? :) Troszke mnie kosztowala ale wygladam w niej bosko :) I ukrywa nawet moje boczki :D Jest piekna... Ostatnio co chwilke sobie cos nowego kupuje. Oprocz tej sukienki planuje kupic jeszcze sobie 2 bluzeczki ktore juz mam upatrzone, a do listy juz zakupionych rzeczy nalezy dodac 2 staniki, książke i pokrowiec na aparat ;D Trzeba czasem sobie robic drobne prezenty... ;)

cholerka- 3 kg w tydzien to naprawde duzo!! Jestem pod ogromnym wrazeniem. Ile dziennie zjadasz kalorii? Cwiczysz?

Podnosze, zeby nasz topik nie zginal. Ja sie dzis bardzo ladnie trzymam i przygotowuje sie do pofarbowania wloskow ;)

Gość anka888
Aronia proszę podaj dokładnie zasady diety Stillmana, od wczoraj zmagam się z mięskiem ale dokładnie nie wiem czego unikać.Pozdrawiam wszystkie dietowiczki!!!

Gość pata24
Hej wszystkim;jJestem juz piaty dzien na diecie stillmana i czuje sie swietnie,a do tago ubylo mi 5 kg.Mam zamiar zostac na tej dietce do 20 wrzesnia a potem zobacze.Moze macie jadlospis na nowojorska?Jezeli tak to poprosze.powodzenia dziewczyny

Gość pata24
Jelinka ja to bym go od razu w za przeproszeniem w pysk nastrzelala a potem manatki za drzwi.Jak chce to niech sobie modelki poszuka tylko czy go ktoras zechce...z tego co widze bardzo sie starasz i powinien docenic cie nie za wyglad tylko za dusze i inteligencje...moim zdaniem powinnas nie jesc weglowodanow lub je bardzo ograniczyc a napewno ci sie uda ...powodzenia i glowa do gory...kazda z nas jest piekna

Gość mało wytrwała
witam przeczytalam wasze wypowiedzi i jestem ciekawa waszych efektów ja chcialabym przez adwent schudnac z jakiej 8 kg ale nie mam pojecia jak sie do tego zabrac!!! pomozecie o ile jestescie????