Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kraina szczerości

najlepsze teksty przy wkurzeniu na chłopaka/rozstaniu

Polecane posty

Gość chudy ponczek
heheheh:D ale dobre teksty nie moge wyrobić:D fajnie tak poczytac, a jescze lepiej widziec minu tych wkuerewionych dupków:D

Gość chudy ponczek
brakuje mi dramatu!!:D

Gość haak
dramaturgia juz jest !

przy rozstaniu mowilam \"mogę mieć 10 takich jak ty!!\" a on wiedział ze to prawda :D

Gość sto procent
nie chcę już ciebie, teraz chcę sobie znaleźć PRAWDZIWEGO mężczyznę :D chcę faceta a nie ciotę popatrz na siebie - mażesz się jak baba, bądź mężczynzą chociaż raz trzeba bylo wczesniej pomyśleć a nie teraz cyrki mi tu odstawiasz proszę zejść mi z oczu i już nigdy nie wchodzić w zasięg mojego wzroku wspóczuję twojej przyszlej kobiecie, może będzie jej z tobą przez 2 miesiące dobrze ale potem pozostanie w ruinie psychicznej zostać przyjaciólmi? nie rozśmieszaj mnie niby dlaczego mialabym chcieć się z tobą przyjaźnić - wymień chociaż jeden powód u mnie dużo tego bylo bo chlopak dlugo nie dawal za wygraną, ostatecznie popadl w depresję i wszelka wieść o nim zaginęla:)

Gość NApewnoTAKjest
Tu damian petrus- zdrady. Wjazd na chate z kamerami i ATAAAAAAAAAAAAAK. tak sie teraz zrywa :D

Gość bbee
póki macie wzięcie u innych facetow to takie teksty przejdą ...ale wszystko jest do czasu drogie sunie :)

Gość u La La
Jak ex do mnie napisał erotycznego smsa po roku od rozstania i zakończył go "a Ty.. masz dla mnie jakąś historię? Pamiętaj, że ja zawsze chętnie poczytam" To ja mu odpisałam "tak, mam dla Ciebie jedną, taką z happy endem- latem wychodzę za mąż" :D

Gość TheSuspenterXD
jesteś tak gruby że w głowie mi się nie mieścisz

Gość gość
"Pożyczyć Ci moją spódniczkę? Bo zachowujesz sie jak baba" "Idź sobie popłacz" "A tak w ogóle to walą Ci skarpetki"

Gość gość
Jestescie moja inspiracja :) Jak moj ex z okazji kolejnego porzucenia napisze ze sie chce spotkac to go poczestuje tekstem: Jesli moglabym wybrac to wole zebysmy zostali przyjaciolmi niz kochankami.

Gość gość
Moj byly przy rozstaniu myslal ze zagra mi na nerwach i powiedzial: zobaczysz poszukam sobie dziewczyny na Twoim osiedlu zebys codziennie widziala jak do niej chodze. A ja mu na to " ok. Nie zapomnij do mniej zajrzec zebym mogla Ci przedstawic mojego nowego faceta " zatkalo go. A inny powiedzial: z nikim nie bedzie Ci tak jak ze mna! A ja mu na to " i tu masz chlopie racje! Bo z kazdym jednym bedzie mi lepiej niz z Toba!"