Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szpetna Wokulskiego dłoń

Idzie noc.

Polecane posty

Moja sąsiadka w podeszłym wieku siedzi na podwórkowej ławeczce i marznie, bo jej dwa zapijaczone skurwysyńskie synki poszły na wódę i o niej zapomniały. Nie chciała iść ze mną do domu. Nie chciała nic ciepłego do ubrania, ani herbaty, ani żeby z nią posiedzieć. Nie płakała, nie żaliła się, po prostu patrzyła przed siebie i zaciskała usta, a ręce jej się trzęsły, oparte o laskę.

Gość ta najgorsza..
moze jak do niej zejdziesz z kubkiem gorącejj herbaty to nie odmówi. a potem ją zaproś. :)

przysiadz sie do niej okryj kocem czy cos :( to jest straszne :(

Gość bleee panna
:( smutne to... a ci '' gowniarze '' nie doceniaja co maja..ludzie sa guupi:O

biedna kobieta upokorzona?? zawiedziona, niechciana, niepotrzebna..😭 kurrrrrna jak mi sie smutno zrobilo :(

Gość bleee panna
mi jest zawsze smutno jak w centrum widze takie ''babulenki'' co sprzedaja kawiaty i takie tam drobiazgi ... ledwo sie trzymaja .. zamiast odpoczywac i na stare lata miec swiety spokoj musza walczyc zeby na chleb miec...

a tych dwoch gowniarzy po ich powrocie to powinna wypierdolic z domu na zbyty ryj. oczywiscie z czyjas pomoca.

i jeszcze pewnie tej staruszce zabieraja emeryture 😭

Gość hm czy dobrze mysle
szpetna ... kseno ?

smutne...od razu przypomiał mi się dom opieki gdzie oddawano ludzi starszych bo juz nie byli potrzebni a tam oni byli bici i szturchani .....:(

:( jak mozna byc takim skurwysynem, zwierzeta zachowuja sie lepiej :o

Takich gnojów nie interesuje matka. Grunt to się najebać, jechać na ryby i zrobić z domu melinę. Co z tego, że babulka jest zrzędliwa, że ma swoje odpały. Zero wyższych uczuć. Porozpierdalam ich jak zobaczę. W zeszłym tygodniu zadzwoniłam do opieki społecznej z donosem, bo babcia ma cukrzycę, a oni ani myślą podawać jej leków. Więc stanęło na tym, że będzie do niej przychodzić opiekunka. Zakupy zrobi, posprząta, przypilnuje żeby leki brała, pogada... Ale te pierdolone gnoje jakoś na nią wpłynęły, żeby się nie zgadzała na opiekę, bo wtenczas z jej renty będzie ściągana za to kasa, mikra w dodatku. Życzę ścierwom, żeby się pozapijały, ode mnie szklanki wody nie uświadczą. A babulkę razem z jej sąsiadką z naprzeciwka namówiłyśmy, żeby posiedziała u tej drugiej, dopóki się któryś alkoholik nie pojawi. I tak, to ja kseno, ale kseno już nie dycha 🖐️

to jest najgorsze, ze taka matka to wszystko synulkom odda i jak powiedza, ze opiekunka niepotrzebna to i nie bedzie chciala :( ehhh przykre to jak cholera :(

Są tacy, z których alkohol robi gówno, i są tacy z których robi poetów. Więc to nie jego wina, tylko tego, co w nas siedzi, bo alkohol jest jak soczewka. A skoro masz gówno za sąsiadów, to z rana musisz je rozdeptać. 🖐️

Gość ywana
Szpetna ,dzieki takim ludziom jak Ty -swiat jest odrobinke lepszy.Twoje serducho jest wielkie a w moim zrobilo sie cieplej gdy przeczytalam ze nie sa Ci obojetne takie sprawy.

Gość ywana
Szpetna dlon,co z kobiecina?

Gość sranie nie kochanie
Chyba póki co ok. Dzisiaj siedziała na ogródku z kumpelą. Coś tam sobie gadały. Do opieki dzwoniłam wczoraj, obiecali interweniować. A pijaki się chyba zapadły ze wstydu pod ziemię, albo polazły do roboty, bo ich nie widzę.

Gość pijawki zapadły się pod ziemie

Gość sranie nie kochanie
Kiedyś wypełzną.

Gość pijawki zapadły się pod ziemie
wpełzną? gdzie? komu?