Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zwykle niezorientowana

łóżeczko turystyczne

Polecane posty

czesc 🖐️ dziewczyny podajcie linka do takiego łóżeczka na allegro- chodzi mi o taki z calym wyposazeniem i z tymi szczebelkami do wstawania. Ja zagladalam to są same kojce albo cale wyprawqki od razu z wozkami itd a takiego nie potrzebuje. Chyba nie mam cierpliwosci do szukania:P

a tu masz ful wypas. plozy przewijak lampkla wibracje i wogóle stratatatata... ja tez mam z lampka muzyczka i wibracjami i to wielka ściema jest :D muzyka jest niefajna, wibracje to takie trzesace się łozeczko... mozna mlodsci dostac a lampka świeci tak ze jej nie widac :D a calosc zżera baterie :D:D za to łożeczko fajne i stabline- baby dreams.

Gość mamamama26
nie przejmujcie się aż tak bajerami z łóżeczka turystycznego - mój pałąk od zabawy odrzucił, te wibracje to jakaś masakra - jak dla mnie to ma być kolorowe bo mój sobie lubi dotykać tego materiału - materac mam piankowy i jak dla mnie jest super - standardowy wymiar więc kupi się go za 30 zł i po problemie ale samo w sobie łóżeczko turystyczne jest super - mały spal tydzień u babci w szczebelkowym i była masakra