Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hlep ze sporzywczego

Chce zmienic swoje zycie,Szukam partnera

Polecane posty

od dluzszego czasu (5 min) zastanawiam sie nad sensem mojego zycia...i wiem ze juz niewiele kromek zostalo do mojego konca! Jako ze nie mam juz dupki to nie doswiadcze przyjemnosci na \'A\'...postanowilem, ze stane sie kims lepszym, smaczniejszym, bardziej lubianym... CHCE BYC TOSTEM!! w zwiazku z powyzszym poszukuje partnera do zycia... serku! gdzie jestes?

Gość pod napletkiem
:classic_cool:

Gość pod napletkiem
gdy czuję się samotny, okrywam się szronem z zamrażarki, gaszę światło, zwijam się w kłębek i udaję że jestem Plutonem, dryfującym na obrzeżach Układu

ale ze mna bedzie ci jak w raju...popatrz tylko: codziennie solarium brak problemow z nadwaga bo bedzie wytapianko tluszczu pozycja - na kanapke (umiem cala kanapkosutre ;) ) chrupiaco, pachnaco i ogolnie ...aco ;p

Gość pod napletkiem
za chwile ! robię wielkie spaghetti z węży ogrodowych a potem ostro drażnię swoje sutki goglami narciarskimi :classic_cool:

i co ladacznico? przyszlas podgladac jak wznosze sie na wyzyny? chcesz ogladac moj sukces i bic mi brawo? chcesz zostac moja przyjaciolka teraz- kiedy osiagam slawe? o nieee...nic z tego! teraz tylko JA i moj sereczek spod napleta! a ty idz do ponawiacza...ona ma fajnych kolegow ;p spod napleta - zostaw te gady w spokoju i chodz do mnie miedzy kromki...pora spac ;)

Gość pod napletkiem
Z całkowitym spokojem na mojej twarzy, pokrytej bliznami od uderzeń grdyki zestresowanego marabuta, czołgam się potajemnie w kierunku latarni morskiej w Rozewiu by tam masturbować się przepoconą czapką bosmana. wroce jak kromki w cycki zamienisz magiku :D

chyba jednak moja kariera tosta sie skonczyla! nie mam sily na takie chore rozmyslania i wieczne pretensje od serka :( jestem za slaby...za malo mąki mam w sobie... ALE MUSZE BYC TWARDY!!Otoz to...zostane sucharem...i zaloze kolejny topic ;p Ide czerstwiec..bez ciebie SERZE - tylko cycki i sex ci w glowie :[

z czym ty na wyżyny surowy hlepie? tylko ser cię chce i to jeszcze spod napleta :o tyś nawet obok hlepa nie stał ! ty, ty cieńka waso z biedronki! wstyd, hańba, wirus, hiv! rozumiem masło osełkowe, albo ser ze słonecznikiem ale TO?😭

no to moze teraz poszukam mniej wulgarnego i wyuzdanego maselka?! Coz, zycie z nim napewno bedzie troszke ubozsze ale jak sie nie ma co sie lubi...to sie przestaje lubic wszystko :( mam dola! bede EMO tostem...ide sie pociąc nozem do pieczywa...

🖐️ masz dla mnie ogloszenie matrymonialne?? albo moze znalazles juz jakiegos partnera dla mnie? jesli nie to ja dalej ide rrznac swoje kromki...aaaałaaa!! jak to strrrasznie boliiii...ale czerpie z tego przyjemnosc ;p

Gość a jak wygladasz
i ile masz lat, skad jestes?

wygladam apetycznie (no teraz juz mniej bo ciocia-dobra-rada-ladacznica powiedziala to co powiedziala i tak tez zrobilem...) troszke nadszarpniety jestem i podziobany ale co najwazniejsze - SZCZESLIWY :D wczoraj BRACIA mieli urodziny i ja z tego miejsca chcialem zlozyc im serdeczne zyczenia nie do spelnienia i...zeby sie nie zarazili ptasia grypa bo ja juz cos kaslac zaczolem...kche kche ;p Alez te kaczuchy napalone aaaaaaaach!

nie zboczony! ja po prostu potzrbuje troche milosci...a te daly mi kaczuszki! Mmm nawet nie wiesz jak one bosko szczypaly moje cialko ;p rozkosz! bede teraz chedonistycznym hlepkiem ;D