Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rankingsss

Najładniejsi i najbrzydcy

Polecane posty

Gość Rankingsss
mam nadzieję że spośród zdjęć członków mojej familii wybierzecie najładniejszych tych których najbardziej lubię i najbrzydszych tych których nie lubię :)

Gość jedyna szczera w mieście
tak...oczywiście Polak musiał znaleźć się wśród najbrzydszych a wśród najseksowniejszych to kurrr....co? 😠 żaden z tych "przystojniaków" mi się nie podoba, tam powinien być Boruc i to na pierwszym miejscu 😠

Gość Rankingsss
świnkowa się już czepia:D nie masz nic innego do roboty niż podwyżać sobie samoocene wytykając komuś błędy?

Gość kamilkaaa..qq
No i jednak Podolski znalazł sie w rankingu:)ee sorki, ale Boruc to taki typ urody lalki barbii

Gość Hola.Hola
swinkowaaa spać Ci się nie chce ??

nie czepiam sie, tylko pisze...a to roznica, jakbym wyzywala cie od matolow i kretynow, to moznaby mowic, ze sie czepiam, ja tylko grzecznei napisalam, jak wydaje mi sie wyglada ten rzeczownik w lp i lm , bo sama sie zlapalam, ze mialam problem z liczba mnoga

Gość Hola.Hola
ja chce spać ale powstrzymam się :)

kamilka,; moze i ma coś z lalki barbie (zresztą sam smieje się z tego, że mówią na Niego LALA :classic_cool: ) ale jednocześnie jest męski i seksowny... no czyż to nie jest wspaniałe połączenie? a w głębi jego spojrzenia mozna się zatopić 😭

Gość łitam
a gdzie Krzynówek ???

Gość kamilkaaa..qq
krzynówka zabrakło:D

czy ktoś płacze z tego powodu? 😭

Gość hush
świnkowa - jaki kur*wa rzeczownik? To stopniowanie PRZYMIOTNIKA. A co do reszty to popieram - gówniarstwo może się czegoś nauczy. Ja nie szanuję ludzi, którzy nie potrafią posługiwać się językiem polskim. Dla mnie taka osoba automatycznie przestaje być partnerem do jakiejkolwiek dyskusji. Pal sześć dysleksja, ale podstawowe braki we fleksji toż to wiocha, dno i margines. Panna pewnie Coleho czyta :classic_cool:

Gość do domu chce
oczywiście najwięcej latynosów 🖐️

Gość do domu chce
3. Phillippe Senderos (Switzerland) czy on jest naprawdę taki zly? a w pierwszej trójce najbrzydszych...

Gość niee
wcale nie jest taki brzydki. ubrać go w garnitur za kilka tysięcy dolców i będzie wyglądał super. jeszcze kilku jest całkiem ok w tych "brzydalach". za to jeden z najpiękniejszych - Thierry Henry potrafi wyglądać np. tak: http://www.exposay.com/celebrity-photos/thierry-henry-tommy-hilfiger-and-thierry-henry-new-hilfiger-flagship-store-in-london-photocall-and-press-conference-0aHvWt.jpg to często kwestia stroju i zdjęć.

Gość 6567
Casillas jest swietny wiec z tym sie zgadzam Toni też fajny a reszta tak sobie napewno Ronaldo jest beznadziejny mi on wogole sie nie podoba

Gość mysle sse ze raczej
ej Ten Ribery to mógłby sobie za taką kase co zarabia zęby wyprostowac bo jak sie uśmiecha to straszy....

Gość nie nie nieee
jak zwykle zabraklo :P

te rankingi to kwestia gustu ale van der sar np. to jest smieszny z wyglądu a nie brzydki, przypomina mi jakś postać z animowanki tylko nie mogę skojarzyć a koller to jest łysy a nie brzydki, przynajmniej mi się wydaje że jest zwyczajny

Gość może jeśli
A ja się zakochałam w naszym Kokoszce, to jest mój ideal faceta, takiego sobie znajdę i już!!!!

ja uważam że faktycznie zabrakło boruca wsrod przystojniakow mnie się raczej nie podoba ten ranking najładniejszych bo...ja nie lubie facetów z ciemną karnacją i włosami \"w typie Włocha\" wlę ciemnych blondynów jak boruc właśnie. a najbrzydszy powinien byc ten co zajął 2 miejsce wśrod brzydali. nie wiem czemu wielu kobietom podobaja sie faceci wglądający jak Włosi lub brutalew? Tacy z Włoch , hiszpanii cz brazylii?

Gość justi939949
:D

Gość justi939949
ja własnie gustuję w facetach o ciemnej karnacji , ceimych włosach , oczach a jednak uwazam , że Boruc ich wszystkich przebija... no jest the best pod kazdym względem:D