Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotnamama

czy zasluguje na szczescie?

Polecane posty

witam ,jestem mezatka z dzieckiem .od 2 tyg maz spi sam ,klotnia o jazde samochodem...nie uklada nam sie od okolo 6 miesiecy.nie wiem czy kazdy facet traktuje dom jak hotel? on mi nic nie pomaga w domu,oboje pracujemy na pelny etat...poznalam kogos w pracy ,cos sie zaczyna ,a moze to tylko odzew na samotnosc(z mojej strony)?

Gość cravat
mała rada, pisanie takich rzeczy z takim mailem, raczej nie pomaga w zachowaniu anonimowości

Gość a powiedz mi
a jaki mąz był przed slubem?? tez Ci w niczym nie pomagał i traktował dom jak hotel??

pomagal ,wszystko razem robilismy (zakupy,sprzatanie) a teraz tylko komp albo motor a ja sama z dzieckiem

Gość a powiedz mi
przede wszystki nie szukaj kolejnego mezczyzny nawet gdybys zostawiła obecnego to ten drugi tez by potem tak sie zachowywał... a do rzeczy próbowalas z nim rozmawac??

Gość a powiedz mi
mezczyzni lubia nic nie robic, wszyscy to ,,lenie smierdzace,, niestety...faceta niestety trzeba sobie wychowac

Gość a powiedz mi
zastanawiajace jest to, ze przed slubem taki nie był prawda?? wiec jakas przyczyna byc musi, musisz dociec a powiedz jak to jest z Twojej strony. Czy nadal masz dla niego czas, czy ubierasz dla niego seksowna bielizne, czy piszesz mu słodkie smsy, czy tylko ciagle zajmujesz sie dzieckiem i zrzedzisz??

no ok ,zajmuje sie dzieckiem i zrzedze,ale czemu to ja mam sie starac ,a on???nawet na spacer ze mna go nie stac bo woli kompa

przed slubem nie bylo dziecka i mialao sie czas na wszystko a teraz pobzykac sie nawet nie mozna bo mala sie budzi ...

Gość bułka z masłem i z szynką
oCZYWISCIE, ze zaslugujesz na szczescie. Facet 6 miesiecy liczy muchy na suficie i sie nie doliczyl? Chyba me tez jakas znajomosc o ktorej mysli . Robiliscie wszystko razem, teraz Cie olewa...hmm

Gość a powiedz mi
no widzisz musisz z nim o tym otwarcie porozmawiac, człowiek dojrzały sie tak nie zachowuje, chyba ze ten twój masz ma 20 lat

Gość a powiedz mi
mąz oczywiscie

ma 27 ale mysle ze sytuacja go przerosla ,nie wybawil sie ,nie wyszalal a teraz mu dziecko ciazy bo na motor nie wezmie..

Gość a powiedz mi
a to była wpadka i slub czy slub jeszcze bez dziecka z miłosci i przemyslana ciaza?? cś mi sie wydaje ze wziełas sobie za meza człowieka jeszcze ,,niedorosłego,,

Gość a powiedz mi
wiesz co chciałabym Ci doradzic, ale naprawde nie wiem jak, musisz ratowac swoje małzenstwo, nie mozna sie poddawac tylko dlatego ze ,,cos ,, nie wychodzi, w zyciu małzenskim nie zawsze jest różowo i walsnie cała sztuka małzenstwa polega zeby znaleźć recepte i sie nie poddawać musisz nim potzrasnac po prostu

BYLISMY BARDZO ZAKOCHANI ,JESZCE BEZ SLUBU ,ZAPLANOWALISMY DZIDZUSIA I PO 3 MIESIACACH SIE UDALO -BYLISMY BARDZO SZCZESLIWI .BOBAS PLANOWANY ALE ZYCIE NIE...

Gość a powiedz mi
to po prostu musisz go przycisnac do muru i wydusic odpowiedz co sie dzieje nie ma innej rady ja musze isc spc dobranoc jutro moge wejsc

no tak... cos sie nie uklada, to trzeba sobie kochanka znaleźć... za co oczywiscie zostanie obarczony winą mąż :D Standardzik :D