Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamiienna

nawrzeszczal na mnie o to ze mam racje..

Polecane posty

Gość kamiienna

gdy okazalo sie ze mam racje nawrzeszczal na mnie. ze wszyskieo sie czepiam. musialm sie komus wyzalic:/

Gość kamiienna
powiedzialam, że Piotr Rubik to najprzystojniejszy facet na świecie a on uważa, że nie bo najpiękniejszy jest Michal Wiśniewski ale ja mialam rację prawda? :(

Gość kamiienna
kupil materialy budowlane przed dzialka. mowila ze nie dostanie tam pozwolenia na budowe. no i teraz dom moich rodzicow zawalony. a dzialki nie ma. jak sie o tym dowiedzial to spokojnie mu powiedzialm ze trudno, poczekamy, tylko te materialy nie moga zalegac u moich rodzicow. nie bylo nic w stylu: a nie mowilam! no i zrobil mi taaka awanture ze az sie poplakalam. a on nic. obrazony na caly swiat bo mu sie cos nie udalo

:D ale jaja, kupił materiały przed zakupem działki?:D mam nadzieję, ze nie włożylas w to ani grosza:>

Gość kamiienna
i nawet nie przeprosil ze tak nawrzeszczal.. mowilam mu ze moze sie zdarzyc taka sytuacja ze ta dzialka nie wypali.. wszystko z jego kasy. no ale tu chodzi zupelnie o cos innego:(

kamienna- jeśli wczesniej nie było podobnych symptomów jego "inności" to masz pierwszy- trzymaj się na baczności:D

Gość u10
denerwuje go że masz zawsze rację czy tylko w niektórych sytuacjach

Gość zlosnik
a mówilem ci ze on słucha dosco polo :)

najgorzej, to ja facet ma kompleks musi być mądrzejszy od wszystkich, a już na pewno od każdej baby, no a już na 150% od swojej własnej baby a jak wyjdzie czarno na białym, że jest głupszy, to jest dopiero dramat

Gość kamiienna
no wlasnie - DRAMAT tak jest. mi to nie przeszkadza. chociaz wolalabym miec madrzejszego od siebie faceta. i co z tego ze mam racje.a nie jestem upierdliwa tylko chce jak najlepiej poradzic. a on na to ze sie nieustannie czepiam

Gość zlosnik
a ile z nim juz jestes??

Gość kamiienna
5 lat

Gość zlosnik
oj to radze jakis kompromis czasami lepiej przemilczec, bo najgorzej to podchodzic do tematu kiedy emocje sa jeszcze gorace, wiec zawsze odczekaj godzinke zanim mu cos wtracisz pomimo tego ze czesto masz racje ...ktos przeciez musi byc madrzejszy w zaiązku :)

Gość u10
pewnie chodzi o to że zawsze musisz coś powiedzieć kiedy on tego nie potrzebuje i to go wkurza że masz zawsze coś do powiedzenia