Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adza1987

Kredyt hipoteczny

Polecane posty

Gdzie brać, jakie sa warunki ktore treba spelniac by go dostac, jakie raty, w jakiej walucie najlepiej, jakie oprocentowanie? Bral ktos taki kredyt na mieszkanie? prosze o jakies rady.

w kazdym banku masz co najmniej kilka wariantów kredytowych - mamy Ci tu wypisać wszystkie, z kazdeog banku? Oszalałaś? Poza tym są dopasowywane do konkretnej sytuacji/osoby, jej wieku, dochodów, zabezpieczenia, stanu majątkowego i cywilnego itp. skąd niby mamy to o Tobie wiedzieć? idź do banków, to Cię oświecą

ok wszystko wiem ze w kazdym banku sa rozne warianty, ale czy w takim banku mi powiedza ze 3 na 5 osob na decyzje czekalo 2 miesiace, albo 3 dni... je szukam opini ludzi z kredytami na glowie by kredyt wziasc i cieszyc sie tym co dzieki niemu zyskalam a nie stresowac tym czy go wogole dostane i czy nie ma jakich haczykow.

pracownik banku, z którym będziesz o tym rozmawiać od razu powie Ci, czy masz szanse na otrzymanie konkretnego kredytu czy nie decyzja administracyjna jest wtedy tylko kwestią czasu

Gość na tak Ewa33
jak zwykle sie wymadrza . Kobieta prosi o rade a ty jak zwykle musisz ja krytykowac . (mamy Ci tu wypisać wszystkie, z kazdeog banku? Oszalałaś? ) po co ty sie w ogole odzywasz jak nie umiesz pomóc !!!!

ja bralam 2 lata temu w PKO BP w CHF....czekalam b.dlugo bo ponad miesiac i musialam non stop donosic jakies papiery, ale bralam tylko na siebie.Moj znajomy tez tam zaciagal kredyt i jemu poszlo szybciej...wiesz to duzo zalezy od twojej sytuacji kredytowej a nawet osoby, ktora zajmuje sie twoim kredytem..ale jak narazie jestem zadowolona z decyzji..

Gość zulejka mielcarek
polecam kredyt hipoteczny w getin banku - odział dom bank szybko rzeczowo a na dodatek maja siwetnych pracowników , nie wydziwiaja z dokumentacja a co najwazniejsze zeby wziasc kredyt hipo nie trzeba miec uregulowanego woja i nie musisz miec tez minimum 25 lat, znajomy brał a ma 20 lat i nie byl w woju.

Gość teeeeeeeeeeeeeeeee
brałam w kwietniu tego roku w ING śląskim szybko mnie załatwili - w tydzień sama brałam, oprócz zaświadczenia o dochodach nic więcej nie chcieli z tym że korzystałam z usług poleconego radcy finansowego (im się za pomoc nie płaci, bank im płaci jeśli klient popisze z nim umowę)- nic mnie w sumie nie obchodziło, wypełniłam w biurze wniosek a po tygodniu dostałam telefon z informacją gdzie i o której mam się zjawić podpisać umowę

Brałam miesiąc temu w GE Money Bank - decyzja w ciagu tygodnia :) we CHF, 3,59%, 30 lat :) - kredyt przez doradcę kredytowego - POLECAM :)

Gość i ja również
ewa 33 - jak zwykle mnie irytuje

Gość i ja również
mam kredyt w BPH - dość znośnie było przy załatwianiu

wziełam kredyt w PKO BP we frankach, na decyzje czekałam kilka dni. Nie polecam doradców finansowych, znaleźli mi 3 inne banki, mieli jasno określone kryteria (m.in szybkość decyzji kredytowej) żaden z tych banków ich nie spełniał. W końcu i tak musiałam sobie sama szukać. Każdy bank ma inne kryteria oceny twojej zdolności kredytowej, opłaty, oprocentowanie i wymaga różnych dokumentów. Musisz przejść się po bankach, poszukać na necie informacji.

meaaa :) czyzys weszla tu by potem przekazac mi informcje :) jestem ze Słubic to województwo lubuskie.